|
אדום אדום או שלום שלום |
אם תשאלו כמה מחבריי ואפילו את הוריי היקרים, כולם יסכימו פה אחד שמדובר בחובבת בשר לא קטנה.
אני צורכת בשר לפחות פעם ביום ואם לא יוצא, אני לא ממררת על כך בבכי, אבל בואו נגיד שמצטברים חסכים...שבסופו של דבר צריך להשלים.
|
בשר בסביבתו הטבעית |
מה שקרה לי בעזרא ובניו זה דבר מעניין, כי באתי לשם עם תאבון גדול אך לא לבשר. אגב, כשאני אומרת בשר אני מתכוונת לדברים טחונים ולסטייקים למיניהם. לכן, כל עניין השיפודים והשיפודיות פחות מדבר אליי, למרות שאם תשאלו את בן זוגי [sabib] הוא ישאל אתכם מה ההבדל בין שיפוד אדום לבין סטייק. נראה לי לפחות...
|
חומוס סטנדרטי+פפריקה+חריף על הלמעלה |
בכל אופן, אלא אם כן אתה צמחוני או סתם נגעל מבשר, אתה לא יכול להגיד "לא". וכאמור, אמרתי "כן" עם "תביא לי שלוש אדום". "בעצם תעשה את זה ארבע!". האדום היה מעולה, היו חלקים פחות טובים, אלה שנכנס להם השומן לבפנים, או אלה שסתם לא נראו אסתטיים [עם גושי שומן בחוץ], אבל סה"כ, בשילוב של חומוס סטנדרטי+פפריקה+חריף על הלמעלה וכמה חתיכות צ'יפס שמחממות לך ישר את הבטן וגורמות לך לשכוח שאתה אוכל במקום שנראה כמו אולם אירועים מהסוג הזול ביותר, עם חלונות וסורגים עליהם וילדים צועקים - בהחלט ניתן לקרוא לכל המכלול הזה "היה סבבה וטעים".
|
כמה חתיכות צ'יפס |
אז, בפעם הבאה שחבר שלכם מזמין אתכם לאכול שם, אל תהססו רק בגלל שיש בחוץ ארובה שמוציאה מלא עשן, או כי אין לכם חוויות חיוביות מאזור, או כי אתם מפחדים לצאת מהבית. פשוט תגידו "סבבה".
|
היה סבבה וטעים |
אחד המקומות הכי טובים ומשתלמים בישראל
השבמחקאפילו ביפו אין מחירים כאלה
כמה מחבריי הטובים הם אנשים פשוטים שהולכים לאכול אצלח עזרה ובניו ונהנים בגדול
השבמחקאני משחק אותה טוב מדי בשביל זה אבל לפעמים גם נשבר והולך איתם וככה אני גם חוסך וגם אוכל המון וגם בסוף יוצא מרווח מכל הכיוונים
עזרא ובניו מספר אחד !! אין לי כבר אוטו אז אין לי איך להגיע לשם :( :(
השבמחקבאמת אחד המקומות הטובים
השבמחקהשיפודיה הכי טובה בסביבה, אוכל שם כבר עשרים שנה ובחיים שלי לא שילשלתי.
השבמחקחחחח
השבמחקיש לכם סטנדרטים גבוהים....
צריך שאפל או כמו שישראלים אומרים שופל.להרוס.
כבר שנים רבות בכל אירוע משפחתי אנחנו פותחים שולחן בשיפודי עזרה ובניו באזור
השבמחקיש חניה בשפע ללא תשלום
האוכל זיל הזול יותר זול מכל מסעדה או אולם
אנשים חמים ונחמדים עם יחס טוב טוב
שירות עצמו ככה שלא צריך לתת טיפ לאף אחד
אווירה נעימה, אפשר לעשות מה שרוצים ולהתפנק בלי שיעשו פרוף על שתופסים שולחן בשביל לדבר לתוך הלילה עם הארוחה
הכי חשוב הבשרים השיפודים והמבחבר במחירים שכבר אין מאז שנות התשעים ואף אחד לא עובד עליכם
ככה זה כשהבעלים משקיעים במה שחשוב באמת
במקום ריהוט ו תאורה של מסעדה פלצנית זה כמו לשבת בגינה של הבית עם המשפחה ושהבעל עושה לך על האש הכי טעים שיש והמחיר הוא ללא תחרות כי כל שיפוד יוצא אש ומשלמים איזה שקל חמש חחחחח
אני כוכבה מבטיחה לכם שלא תמצאו ארוחה יותר משתלמת גם אם תחפשו טוב טוב בכל הארץ