יום חמישי, 5 בינואר 2012

בשר כפי יכולתי

רשת רק בשר מציעה סעודות במתכונת "כפי יכולתכם" בכל יום שלישי אחרון בחודש.
ישנם שני סבבים, האחד בשש וחצי בערב, והשני בתשע.
ניסיתי את שני הסבבים, כמה וכמה פעמים, וכפי שתבינו בהמשך - לא מדובר בפרסומת.
[הבהרה: עוד לא ניסיתי את שניהם באותו ערב]

על השולחן: צ'ילי בקר עם שעועית, סלט, צ'יפס, לחם, קרפצ'יו או נתח כבוש כלשהו.
לא תמיד יש לחם, ולא תמיד יש צ'ילי.
על האש: סינטה, אנטריקוט, קציצות, צ'וריסו, צלעות אסאדו וגם פיקאניה.
שתיה: יין, בירה, מים ומיצים בחופשיות.
קינוחים: סוגי פרפה, והיה גם שרבט פרווה אבל הורידו אותו מהארוחה.

חברי הטוב א' הדליק אותי על הקטע. בואו נקרא לחברי א' "הבולס", בתקווה שהוא יבוא לכתוב פה מתישהו תחת שם הבמה המדובר.
בכל מקרה, אז הבולס ואני היינו כבר ביותר מדי ארוחות כאלה.
למעשה כבר לא בא לי ללכת יותר. אפילו היו לנו וויכוחים בנושא. הוא מרגיש שזה מוצדק להוציא 160ש"ח על כל הנ"ל (140 אם אתם חברי מועדון), ואני לעומתו מרגיש שהם כבר יצאו לי מכל החורים, שזה לא מיוחד (למעט רוטב הפלפלים של האסדו שאני פשוט יכול לשבת ולשתות אותו), ושהם קמצנים, נותנים חתיכות קטנות בהפרשי זמן לא הגיוניים, ושהשירות שם נהיה רע יותר עם כל ביקור.

הבולס אומר שבשביל הסכום הזה הוא מוכן להגיע ולאכול אנטריקוט כל הערב.
אני אומר שעדיף לי לשלם את הסכום הזה במקום אחר, לא להתפוצץ עד גועל, לגוון ואולי להנות אף יותר.

מלבדנו, הדיעות מעורבות כמעט בכל פעם. יש אנשים שלא חוזרים, יש אנשים שלא רוצים בכלל לבוא, ויש אנשים שמבטיחים שהם יבואו כל חודש (ולא תמיד באים).

אני לא יכול להגיע למסקנה חד משמעית. מצד אחד אני אוהב בשר, מצד שני הלוואי והיה לי את הכח הנפשי להיות צמחוני.
מצד אחד אם אוכלים מספיק - אפשר לאכול בכמויות שמביך לספר עליהן; מצד שני כמה אפשר לדחוף בכוח?
מצד אחד לפעמים השירות נוראי, מצד שני האיכות של המזון (וגם של השירות הבינוני) עדיין עדיפה על מתחרים כגון קאסה דו ברזיל או פאפאגאיו.

האם זה שווה את הכסף? בתור חוויה כן, גם אם אתם לא מתכוונים להתחזר.
האם זה טעים? תלוי מתי תגיעו, מי ימלצר - ואיזה נתח תקבלו מהמגשים.
בגדול אפשר לשבת ערב שלם ולשתות רק יין עד שתכסו את הסכום. אם תרצו אפשר אולי לדחוף כמה צ'יפסים.
אני לא יודע.
אני חלוק בדעתי.
למה אני כזה?

אם מישהו מכיר אלטרנטיבה מעניינת - זה המקום להגיב, אנחנו פתוחים להצעות.
(אגב, ניסינו גם את אלבמה בנתניה, הם היו ממש טובים, אבל אני בספק אם זה שווה את הנסיעה המעייפת)

2 comments:

  1. מספרים שיש להיט חדש באזור - סדנת בשר בניר צבי הכוללת לפי מקור שלי שהיה שם - הסברים קצרים ובליסות גדלות ואיכותיות. אני אהיה שם החודש ב26 ואדווח כמובן על הרשמים בבלוג.

    השבמחק
  2. אל תשכח לקחת איתך מצלמה!

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג