מוצאי שבת היה ערב של מרקים.
שני סירים הוצבו, ובהם היו קומבינציות שונות של תפוחי אדמה צעירים, כרובית, שעועית, חומוס, קישואים, גזר, איטריות, שום, והמון תבלינים שונים שהעניקו למרקים טעם שונה. הייתה גם אבקת מרק, לא אשקר.
המרקים היו טעימים מאוד, אבל היה נורא קשה לצלם אותם, ולכן אין תמונות שלהם. יש תמונות, אבל הן מכוערות בטירוף, וזו בושה להעלות משהו כזה לאינטרנט או לבלוג.
תאמינו לי, היה טעים.
בערב יום שני גיליתי שאני רעב.
הייתי לבד בבית, והחלטתי לנבור במקרר. מצאתי קישואים, ובזמן שטיגנתי אותם כירסמתי גזר או שניים.
את הקישואים המוכנים זרקת על אורז לבן, ובצד הנחתי עוד גזר, וקצת ג'ינג' משומר שמשום מה תמיד עושה לי כיף בפה עם אורז או אפילו סתם ככה. לא יודע מה לא בסדר איתי, אל תשאלו.
מה אומר ומה אגיד ומה אספר וכו', בסה"כ לבשל בבית זה לא רע. זה יכול להיות מספק לא פחות מפיצה מהבילה, ועצם העמידה מעל הסירים מחממת את הגוף והנפש.
אנחנו בסה"כ אנשים פשוטים.
תנו לנו גזר.
שני סירים הוצבו, ובהם היו קומבינציות שונות של תפוחי אדמה צעירים, כרובית, שעועית, חומוס, קישואים, גזר, איטריות, שום, והמון תבלינים שונים שהעניקו למרקים טעם שונה. הייתה גם אבקת מרק, לא אשקר.
המרקים היו טעימים מאוד, אבל היה נורא קשה לצלם אותם, ולכן אין תמונות שלהם. יש תמונות, אבל הן מכוערות בטירוף, וזו בושה להעלות משהו כזה לאינטרנט או לבלוג.
תאמינו לי, היה טעים.
בערב יום שני גיליתי שאני רעב.
הייתי לבד בבית, והחלטתי לנבור במקרר. מצאתי קישואים, ובזמן שטיגנתי אותם כירסמתי גזר או שניים.
את הקישואים המוכנים זרקת על אורז לבן, ובצד הנחתי עוד גזר, וקצת ג'ינג' משומר שמשום מה תמיד עושה לי כיף בפה עם אורז או אפילו סתם ככה. לא יודע מה לא בסדר איתי, אל תשאלו.
בתמונה: קישואים ואורז עם פלפל שחור גס, מחוץ לתמונה ג'ינג'ר מוחמץ וגזר |
אנחנו בסה"כ אנשים פשוטים.
תנו לנו גזר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה