2 עובדות שחשוב שתדעו כבר בשלב מוקדם זה :
1. אני גר כיום במרכז, אך במקור מהצפון
2. אני מאוד אוהב בשר
המרכז כמובן עשיר יותר במסעדות בכלל, ובמסעדות בשר בפרט, אך אין זה אומר שאין בצפון פנינות קולינריות.
אחת בולטת היא מסעדת לימוזין ברמת ישי (ולפני שתשאלו רמת מה? אפנה אתכם לGPS הקרוב)
מיקום המסעדה לא מבטיח - הוא נמצא בסוג של מרכז מסחרי, ובאמת לא היו לי ציפיות גבוהות כשהגעתי לשם.
יש למסעדה את הרפרטואר הקבוע של האנטריקוט\סינטה\שייטל וכמו כן "נתחים מיוחדים משולבים" כמו נתח במשקל 1.2 שמאפשר לאכול באופן אותנטי מספר סוגי בשר "במכה", והמחיר שלהם גם יותר זול מלהזמין את הבשרים בנפרד.
הזמנו מכל המתואר למעלה ועוד ואני חייב להודות - המסעדה היא אחת הטובות בארץ בתחומה, ויש הרבה מסעדות במרכז שיכולות ללמוד ממנה - הנתח הבולט היה השייטל שהיה נימוח כחמאה, למרות שגם שאר הנתחים לא אכזבו.
הדבר היחיד שהכביד על הבשר הטוב בביקור היה השירות.
איני יודע אם זו תופעה קבועה במקום או סתם יום מבולבל אבל מה שקרה שם הלך בערך כך:
אנחנו : "יש נתחים מיוחדים?"
מלצרית : "כן יש לנו היום נתח מיוחד של 1.2 ק"ג שעולה 1.5X שקל, ונתח מיוחד של 600 גרם שעולה X שקל."
אנחנו : "תביאי לנו נתח של 1.2 וגם %#$%#$^%^#$$"
לאחר מספר דקות :
מלצרית ' : "אני מצטערת, חלה טעות, לא נשארו יותר נתחים מיוחדים"
אנחנו באכזבה: "אבל באנו בשביל הנתחים המיוחדים"
מלצרית א' : "רק שניה, אני אבדוק אם בכל זאת נשאר משהו"
כעבור מספר דקות :
מלצרית ב' : "חדשות טובות, לא נשארו אמנם נתחים מיוחדים של 1.2 ק"ג אבל יש 2 נתחים פנויים של 600 גרם"
אנחנו : "טוב תביאי"
כמובן שכישראלים מצויים צצה לנו המחשבה שעושים עלינו קומבינה, ושומרים את הנתחים היותר זולים ללקוחות הקבועים, למרות שכאמור יכול להיות שסתם מדובר בבלבול - במקרה הזה העדפנו לתת להם להנות מחמת הספק ונהנינו בעצמנו מנתחי קציצות בתוך מאפים שהוגשו לנו כפיצוי (הופתעתי לטובה)
בסך הכל חויית האכילה שם לא זולה בכלל - יצאנו בקרוב ל150 שקל לאדם, אבל היא שווה למי שמוכן להשקיע בבשר טוב באמת.
רשמים של אנשים שניזונים בעיקר מחוץ לבית (אבל גם ממשלוחים). ביקורות מזון ומסעדות, תלונות, תמונות, סיפורים ואכזבות. וגם: מתכונים, סיקורים ושאר דיבורים על בישולים.
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
ארכיון הבלוג
-
▼
2012
(234)
-
▼
ינואר
(51)
- אוכלים בחוץ ואז בפנים (שווארמה, תבשיל ירקות, בטטה ...
- להזמין את האוכל של אמא
- מתרחקים מת"א 2 - סדנת בשר בניר צבי
- חומוס הקוסם והרפתקאות אחרות
- מתרחקים מת"א
- Tom yum flavored instant noodles
- הפלאפל של דוד
- ירקות מוקפצים בקארי צהוב (וקצת סילאן)
- ירקות מוקפצים בסילאן וחרדל דיז'ון על מצע אורז לבן
- פנקייק, חביתית או חמיטה או קישוא
- בוטיק נקניק \ שוק לוינסקי בערב
- חומוס משאוושה
- קפה 48 בערב
- ארוחת צהריים בחומוס אסף
- לא לאכול בכלל
- באגסי פלורנטין: קודם כל מסעדה
- באגסי פלורנטין טעים
- כמה סיבות טובות ללכת לשופרסל ביגדיל באיזור התעשייה...
- קאפקייק
- עלילות לזניה ביריד האוכל
- אונו – רק אם אתם אוכלים כשר ושום דבר אחר פתוח חוץ ...
- משה משלוחים
- טנדורי: אוכל אחלה, כל השאר חרא
- חמישי שישי וזה
- המזנון של אייל שני
- לא כל יום פורים
- על קופונים ומסעדות
- מסעדת לימוזין
- שיפודי עזרא ובניו לארוחת ערב
- שיפודי עזרא ובניו - היה סבבה וטעים
- שיפודי עזרא ובניו
- לברטוריו די פסטה בצהריים
- צהריים במשרד \ אוכל מהעתיד
- והפעם מבשלים בבית
- אחים אחים - במסעדה עוקצים
- הבהרה (התשיעי לינואר, 2012)
- השווארמיה בר בשר
- רובן והתוספות \ שונא עופות יחיה
- מספר הבהרות למען שמנו הטוב והצנוע
- נובה ג'ויה סינימטק (מזמינים ומתלוננים)
- כעת עם יותר כותבים
- לא פראייר (קרפצ'יו בר)
- כרובית למתחילים
- חוויות מהשניצליה
- אוכל הודי, בריאות ומשפחה.
- רובן \ צהריים במשרד
- סעיד המקורי מעכו - השיבה
- בשר כפי יכולתי
- החומוס הטוב בעיר
- למי קראת נקניק?
- אוכל בחוץ | אינסטגרם
-
▼
ינואר
(51)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה