בזמן האחרון אני אוכל יותר מדי כריכי רובן מבית רובן.
כמובן שאין בכך שום דבר פסול, הרי נתחים איכותיים בתוך כריך פשוט וטוב לא עשו רע לאף אחד (מלבד החיות עצמן).
בכל מקרה אז הנה אני, והנה רובן, על שלל סניפיהם אחידי הרמה והשירות המנומס \ ידידותי.
כמובן שהמחיר טיפה גבוה, אבל זו לא שווארמה, זה תענוג נקי, ואם אוכלים בקר בלבד (הסבר בהמשך) אז בכלל מתקבלת הצלחה אינסופית (ראו תמונה).
הסוד שלי הוא בשמירה על פשטות. אני בד"כ הולך על בקר, עם חסה ועגבניה, שני סוגי חרדל (רגיל וסילאן), ורוטב חזרת.
קצת דוקטור פפר בשביל להחליק את הכל - ואני מרוצה כמו אבטיח בשמש.
נחזור לנקודת הבקר: לאחרונה אני לא מסוגל להתמודד עם עופות. זה פשוט לא בא לי בטוב. לא בטוח ממה זה נובע, אבל אני יכול לחיות עם זה בקלות. למעשה, קראתי לא מזמן שעדיף לאכול פרה אחת ולחלק אותה להמון אנשים מאשר להרוג מלא עופות קטנים. חבל רק שפרות הן חמודות כ"כ. באמת, הן כמו כלב גדול ושמן.
בכל מקרה, זה בלוג אוכל ולא הטפה לסגנונות חיים אלטרנטיביים. ורובן בקר הוא משהו שאני אשמח לאכול בכל פעם. שוב ושוב. למעשה השבוע אכלתי כבר שלושה.
נ.ב.
ניסיתי את כריך הרובן של דלי (המקום שקם על חורבות הפרילנד באלנבי, וזה לא היה זה). כמו שהבולס כתב, אולי רק נקניקי אס יכולים לספק תחרות הולמת.
אגב, אם בנקניקים עסקינן - פעם היה מקום בפלורנטין, ממש בתחילת הרחוב הראשי שעשה כריכים מדהימים. מעולם לא אכלתי כריך טעים יותר. לצערי הוא נסגר. ביי ביי.
כמובן שאין בכך שום דבר פסול, הרי נתחים איכותיים בתוך כריך פשוט וטוב לא עשו רע לאף אחד (מלבד החיות עצמן).
בכל מקרה אז הנה אני, והנה רובן, על שלל סניפיהם אחידי הרמה והשירות המנומס \ ידידותי.
כמובן שהמחיר טיפה גבוה, אבל זו לא שווארמה, זה תענוג נקי, ואם אוכלים בקר בלבד (הסבר בהמשך) אז בכלל מתקבלת הצלחה אינסופית (ראו תמונה).
רובן מיקס, 400גרם |
קצת דוקטור פפר בשביל להחליק את הכל - ואני מרוצה כמו אבטיח בשמש.
נחזור לנקודת הבקר: לאחרונה אני לא מסוגל להתמודד עם עופות. זה פשוט לא בא לי בטוב. לא בטוח ממה זה נובע, אבל אני יכול לחיות עם זה בקלות. למעשה, קראתי לא מזמן שעדיף לאכול פרה אחת ולחלק אותה להמון אנשים מאשר להרוג מלא עופות קטנים. חבל רק שפרות הן חמודות כ"כ. באמת, הן כמו כלב גדול ושמן.
בכל מקרה, זה בלוג אוכל ולא הטפה לסגנונות חיים אלטרנטיביים. ורובן בקר הוא משהו שאני אשמח לאכול בכל פעם. שוב ושוב. למעשה השבוע אכלתי כבר שלושה.
נ.ב.
ניסיתי את כריך הרובן של דלי (המקום שקם על חורבות הפרילנד באלנבי, וזה לא היה זה). כמו שהבולס כתב, אולי רק נקניקי אס יכולים לספק תחרות הולמת.
אגב, אם בנקניקים עסקינן - פעם היה מקום בפלורנטין, ממש בתחילת הרחוב הראשי שעשה כריכים מדהימים. מעולם לא אכלתי כריך טעים יותר. לצערי הוא נסגר. ביי ביי.
אכלתי אתמול בערב ברובן בפעם הראשונה וזה היה ממש טוב.
השבמחקהופתעתי לטובה מהשירות הממש חביב, הם כל הזמן קראו לי חבר ועשו בשמחה בשינויים שרציתי בכריך.
אני אחזור לשם עוד הרבה לדעתי, זה ממש טעים ומשום מה חשבתי שזה לא כי היה להם ריח מוזר כזה.
איזה מזל שהוא נסגר.. כל פעם שהייתי עוברת שם ברחוב הייתי צריכה כמה מטרים קדימה לעצור את הנשימה
השבמחקסרחון לא מהעולם הזה איכס
הבנתי שהמקום נסגר לפי התגובות על סגירתו בבלוג.
מחקהעיתונות טוענת שהם סגרו בגלל מחירי הבשר שעלו, אבל אני לא מאמין כ"כ.
בכל מקרה, פעם אהבתי את זה בטירוף, היום אני אוהב בטירוף דברים אחרים (לא מתים).