פתאום קם אדם בבוקר ומגלה שעסק נסגר.
בהתחלה זו הייתה הסושיה קאזויה.
ניקו את המקום, ריהטו אותו מחדש, שיפצו וצבעו, ופתאום זה הפך להיות מקום של סלטים וכריכים (קראו לו גרין).
הכריכים היו לא רעים בכלל, ואז פתאום באתי הבוקר וראיתי שיש שלט חדש, עכשיו קוראים לזה Silence, ויש אפילו ציור של שף שעושה לכם "ששששש", הנה, תראו:
סיילנס, בר סלטים בהרכבה עצמית - יש גם כריכים לא רעים |
התפריט היה מבלבל, בלשון המעטה.
הכריך שרציתי הופיע לפחות שלוש פעמים, בוריאציות שונות - עם רטבים, בלי רטבים, כחלק מעסקית, בהרכבה עצמית וכו.
מכיוון שהחבר'ה מאחורי הדלפק לא היו סגורים על עצמם ועל התפריט - החלטתי להרכיב בעצמי, ולא ברור לי ע"פ איזה מחירון חוייבתי, אבל סבבה, תקופת הרצה וזה.
זה היה אמור להיות כריך קורנביף ובסוף זה היה חזה עוף |
הלכתי על קורנביף, די קלאסי. הנתחים בויטרינה נראו לא רעים, בחרתי את הרטבים בעצמי (בלסמי וחרדל), ביקשתי חסה, עגבניה ומלפפונים חמוצים. עד כאן היה מצויין. אפילו יש מבחר לחמים שאפשר פשוט להצביע עליו ולקבל מה שרוצים.
כשהגעתי למשרד עם הכריך שלי - גיליתי שהוא למעשה כריך חזה עוף.
בשלב בו בחרתי רטבים ותוספות גם אני וגם הבחור היינו סגורים בדיוק על המנה. שנינו אמרנו כמה פעמים קורנביף.
במשרד גיליתי שקורנביף הוא כנראה סלנג לחזה עוף מכובס (אם כי טעים מאוד).
י' מהעבודה שהזמינה ביחד איתי נאלצה להמתין עוד כעשר דקות לשניצל שלה (שלדבריה היה טעים).
אנחנו עוד נחזור לשם, לבקר, לראות מה נשתנה וכמובן לאכול צהריים. שווה לתת ניסיון נוסף.
העיצוב: בדיוק כמו שהיה במקום הקודם - נדמה לי שלא החליפו כלום.
השירות: מבולבל אך מחויך, אדיב ונחמד.
האוכל: לא רע בכלל (למרות שהרגע אמרו לי שמישהו אחר כבר קיבל שם קילקול קיבה).
המחירים: כאמור יש מנות שמופיעות מספר פעמים בוריאציות שונות. המחירים הם לא גבוהים, ויש כל מיני הפתעות - שווה להתבונן היטב בתפריט ולהסגר על מה אתם רוצים ואם אפשר לקבל את אותו הדבר בקומבינציה או מבצע או בלי תוספת אחת ובהנחה של עשרה שקלים ומעלה.
גועל נפש של שירות! לא אדיבים ומגעילים! לא להתקרב!!!
השבמחקבטוח?
מחקהמקום שאני כתבתי עליו מתופעל ע"י חבר'ה צעירים שעושים הכל עם חיוך ובדיחה וקריצה ופינוק, הם מכירים את רוב הלקוחות שלהם וזוכרים מנות, רכיבים ומשקאות אהובים.