אני לא בטוח מתי התחלתי לאהוב את פיצה סבארו, אבל מדובר בקשר שאני מקווה בכל ליבי שלא יגמר בקרוב.
המשולשים הגדולים, כה עשירים ברוטב, עם גבינה שמרגישה טובה יותר מהמתחרות, הבצק העבה (למרות שהם הכניסו גם בצק דק - וכמוהם גם פיצה האט, שאגב שינתה את טעמה מן הקצה אל הקצה ולא בקטע טוב), הטעם המשובח ואפילו יש אצבעות שום.
אני לא יודע איך להסביר, באמת שזה פשוט טעים.
החלק הטוב הוא שבכל הסניפים יש בדיוק את אותו טעם ואם אתם לא מסתפקים בטעם הקלאסי יש להם מבחר של תוספות ואפילו את הפיצה הכפולה (מאפה של פיצה עם קראסט דו צדדי). לאחרונה סניפים מסויימים הכניסו גם מטבח של אוכל כאילו איטלקי, עם שניצל דג, תפוחי אדמה ואפילו פסטה השם ישמור.
מעולם לא טעמתי את התואבה הנ"ל, ואני מקווה שזה טעים לכל מי שבוחר לסעוד שניצל דג עם פסטה מאשר פיצה כה טובה.
הפגם היחיד שאפשר למצוא בפיצה סבארו הוא כמובן שהם לא עושים משלוחים (יש גם את עניין הפיגועים בירושלים, אבל בכ"ז, זה בלוג אוכל ולא אקטואליה).
לסיכום: יאללה, לכו, זה טעים.
נ.ב.
רוב רובם של סניפי סבארו הינם כשרים, מה שגורם להם להיות טיפה פחות טובים. בעוד פיצה דומינוס משתוללים עם תוספות בשריות - סבארו נשארים בערך באותו המקום. באינטרנט קל לראות משולשי סבארו מארצות זרות עליהן פזור בנדיבות פפרוני. שוב, סבארו זה אומנם סופר טעים ואפשר להסתפק בקלות גם בפיצה רגילה - אבל השם ירחם, אדם פשוט רוצה לפעמים פפרוני ואננס.
המשולשים הגדולים, כה עשירים ברוטב, עם גבינה שמרגישה טובה יותר מהמתחרות, הבצק העבה (למרות שהם הכניסו גם בצק דק - וכמוהם גם פיצה האט, שאגב שינתה את טעמה מן הקצה אל הקצה ולא בקטע טוב), הטעם המשובח ואפילו יש אצבעות שום.
משולש פיצה סבארו + פריגת ענבים. שילוב פשוט אך קטלני. |
החלק הטוב הוא שבכל הסניפים יש בדיוק את אותו טעם ואם אתם לא מסתפקים בטעם הקלאסי יש להם מבחר של תוספות ואפילו את הפיצה הכפולה (מאפה של פיצה עם קראסט דו צדדי). לאחרונה סניפים מסויימים הכניסו גם מטבח של אוכל כאילו איטלקי, עם שניצל דג, תפוחי אדמה ואפילו פסטה השם ישמור.
מעולם לא טעמתי את התואבה הנ"ל, ואני מקווה שזה טעים לכל מי שבוחר לסעוד שניצל דג עם פסטה מאשר פיצה כה טובה.
הפגם היחיד שאפשר למצוא בפיצה סבארו הוא כמובן שהם לא עושים משלוחים (יש גם את עניין הפיגועים בירושלים, אבל בכ"ז, זה בלוג אוכל ולא אקטואליה).
לסיכום: יאללה, לכו, זה טעים.
נ.ב.
רוב רובם של סניפי סבארו הינם כשרים, מה שגורם להם להיות טיפה פחות טובים. בעוד פיצה דומינוס משתוללים עם תוספות בשריות - סבארו נשארים בערך באותו המקום. באינטרנט קל לראות משולשי סבארו מארצות זרות עליהן פזור בנדיבות פפרוני. שוב, סבארו זה אומנם סופר טעים ואפשר להסתפק בקלות גם בפיצה רגילה - אבל השם ירחם, אדם פשוט רוצה לפעמים פפרוני ואננס.
לאכול שניצל דג בקניון. לול
השבמחקלאכול שניצל דג בכלליות :{
מחקלמה פיצה האט לא טעים?
השבמחקכשהייתי ילד ידעתי בוודאות שפיצה האט זה אחד הדברים היותר אדירים. פיצות המחבת שלהם היו פשוט אדירות. אני לא יודע מה בדיוק, אבל הן היו פשוט טובות (הדבר היחיד שהתחרה באיכות היה פיצת הילדות שלי, קלאסיקה מקומית בטעם של פעם - לא אותה קטגוריה אבל מבחינת טיב והנאה).
השבמחקפיצה האט של היום פשוט לא מכילה את הטעם הזה. אולי הם שינו את המתכון, אולי משהו הלך לאיבוד בין הזכיינים, אני לא יודע, אבל זה פשוט לא אותו דבר. זו פיצה, והיא לא בהכרח רעה (גם כאן יש עניין של סניף), זו פשוט לא אותה הפיצה מפעם.
אני יודע שזה נשמע כמו התמרמרות נוסטלגית, אבל הלוואי וזה היה אותו טעם והייתי סתם שקרן.
אגב, הדקה של האט לפעמים מרגישה כמו דומינוס, בחלק מהסניפים (יצא לי לדגום שלושה עד עכשיו).
אתה צודק לגבי פיצה האט ועם זאת היא עדיין מנצחת לטעמי. לחילופין גם יש מקום חם בלב לפיצריות הקטנות השכונתיות, בעיקר בירושלים משום מה בת"א והאיזור הן מעפנות, לאיודע למה.
השבמחקיש בזמן אחרון הרבה דיבורים על "פיצה ירושלמית", יש דבר כזה באמת?
השבמחקמהם המאפיינים?
הכל שונה.
השבמחקהבצק טעים יותר, הרוטב פחות דומיננטי מהנהוג בת"א והאיזור.. זה בכללי כמובן. עניינים חשובים. בתא יורדים לפיצריה משלמים ביוקר על משולש ונשארים עם טעם של אכזבה, בירושלים משלמים שבע שקל מקבלים כוס שתיה ורוצים עוד, ככה צריך
השאלה לדעתי היא אם כל המקומות החדשים שקוראים לעצמם "פיצה ירושלמית" מיישמים את כל הנ"ל, או שמדובר בסתם טריק זול כדי לרמות אנשים :|
השבמחקיש בראשון לציון פיצה ירושלמית וזה לא היה טעים בכלל.
מחקזה כמו חומוס "המקורי מיפו"
השבמחקמה אם באמת יש לזה סניף ביפו?
מחקמת העולם ומתה אישתו וכולם מתו
השבמחקעזריאלי סגרו את הסניף הזה או שסבארו סגרו את הסניף או שסבארו סגרו בכלל
מאיפה אני יודעת
אבל אין יותר
יש במקום זה איזה שווארמה ושטויות
אבל ממול ממש ממול פתחו פיצריה אחרת שנראית כאילו כל מי שעובד שם יש לו חצ'קונים והוא בדיוק בגיל בין תיכון לצבא
יש כמה סוגי פיצות, אבל זה בעצם אותה פיצה עם תוספות שונות