מזל גדול שאתם מכירים אותי מהאינטרנט, ככה אתם יכולים לראות איזה סנדוויצ'ים אני אוכל.
הפעם מדובר בבייגל עם גבינה, בתוכו יש שלל הפתעות, כולל הגבינה עצמה.
להלן הרכיבים:
- רוטב וואסאבי (מסדרת הרטבים שהביאה לנו את רוטב החזר של רובן).
- שום קונפי - הכנתי אותו לבד כמה ימים קודם לכן ואיפסנתי אותו בכלי עם שמן. הוא משמש אחלה תוספת לדברים.
- גבינת גאודה עיזים.
- רוטב סריראצ'ה.
שימו לב שהסעיף השני והרביעי הם לינקים לכתבות עבר ששופכות קצת אור על הרכיבים.
השום פשוט מתפורר ונמס גם בכריך וגם בפה |
הפלאש מוסיף קצת חן לתמונה, ועוזר לראות את רוטב הוואסאבי משמאל |
מתוק התפוח |
אני מאמין שאתם מקנאים כרגע, ובצדק.
מדובר בתענוג חריף מתוק עדין ונימוח, עם מגע של קראנץ' מצד הבייגל ובעיקר עם עושר גדול של טעמים בין העדינות המלוחה של גבינת הגאודה (עיזים) רוטב הוואסאבי, רוטב הסריראצ'ה שנותן מגע של פלפלים מעושנים לצד החריפות המתוקה והעדינה שלו וכמובן השום שמככב, מרטיב את הכל בשמן זית ונמס בפה באלגנטיות.
לא קשור אליך אבל באלי להקיא והטוסט שלך לא עזר
השבמחקזה לא טוסט אבל
מחקכל הזמן אתה מזכיר את הסריראצ'ה שלך וזה בכלל לא נראה מי יודע מה.
השבמחקזחוק כבר ניסית?
ביתי (מהסוג הירוק) זה להיט אבל למי יש זמן או חשק לכתוש כוסברה או בכלל ללכת לחפש אותה בחנות. האמת היא שגם אין לי בבית מכתש ועלי.
מחקקנוי זה סתם.
ניסיתם לסתום את הפה המתומתם שלכם?
מחק