יום שני, 16 באפריל 2012

כריך של שישי בבוקר

מזל גדול שאתם מכירים אותי מהאינטרנט, ככה אתם יכולים לראות איזה סנדוויצ'ים אני אוכל.

הפעם מדובר בבייגל עם גבינה, בתוכו יש שלל הפתעות, כולל הגבינה עצמה.
להלן הרכיבים:
  1. רוטב וואסאבי (מסדרת הרטבים שהביאה לנו את רוטב החזר של רובן).
  2. שום קונפי - הכנתי אותו לבד כמה ימים קודם לכן ואיפסנתי אותו בכלי עם שמן. הוא משמש אחלה תוספת לדברים.
  3. גבינת גאודה עיזים.
  4. רוטב סריראצ'ה.
שימו לב שהסעיף השני והרביעי הם לינקים לכתבות עבר ששופכות קצת אור על הרכיבים.




בייגל, שום קונפי, רוטב, גבינת גאודה עיזים
השום פשוט מתפורר ונמס גם בכריך וגם בפה

כריך, שום קונפי, רוטב וואסאבי, סנדוויץ'
הפלאש מוסיף קצת חן לתמונה, ועוזר לראות את רוטב הוואסאבי משמאל

בייגל סנדווץ' עם גבינה ורטובים
מתוק התפוח

אני מאמין שאתם מקנאים כרגע, ובצדק.
מדובר בתענוג חריף מתוק עדין ונימוח, עם מגע של קראנץ' מצד הבייגל ובעיקר עם עושר גדול של טעמים בין העדינות המלוחה של גבינת הגאודה (עיזים) רוטב הוואסאבי, רוטב הסריראצ'ה שנותן מגע של פלפלים מעושנים לצד החריפות המתוקה והעדינה שלו וכמובן השום שמככב, מרטיב את הכל בשמן זית ונמס בפה באלגנטיות.

5 תגובות:

  1. לא קשור אליך אבל באלי להקיא והטוסט שלך לא עזר

    השבמחק
  2. כל הזמן אתה מזכיר את הסריראצ'ה שלך וזה בכלל לא נראה מי יודע מה.
    זחוק כבר ניסית?

    השבמחק
    תשובות
    1. ביתי (מהסוג הירוק) זה להיט אבל למי יש זמן או חשק לכתוש כוסברה או בכלל ללכת לחפש אותה בחנות. האמת היא שגם אין לי בבית מכתש ועלי.
      קנוי זה סתם.

      מחק
    2. ניסיתם לסתום את הפה המתומתם שלכם?

      מחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג