אז נפלה ההחלטה, להכין צלי. משימה פשוטה מאוד סה"כ.
הפעם התקמצתי קצת והלכתי על בשר דווקא פחות איכותי, לא דווקא בגלל הכסף אלא יותר כי לא היה לי כוח לנסוע עד לקצב הטוב, אז סגרנו על נתח כתף בקר מיושן , קילו מאתיים, סביבו עיסה של המון שום, חרדל, שמן זית, מלח , פלפל, גבינת פרמזן ופירורי לחם.
בשביל הכיף הוכנו מראש תפוחי אדמה בצד שלאחר מכן גם כן קיבלו טיפול של אותה תערובת, ויחד עם הצלי נכנס לתנור הרבה בצל , ופיטריות ממולאות באותה עיסה אבל עם יותר דגש על גבינה..
את התענוג קשה להעביר במילים. היה כן יכול להיות טוב יותר עם בשר יותר מובחר, אבל עדיין - טעים מאוד, רך, אדום, עסיסי - ותענוג לחיך.
|
כל העסק לפני התנור |
|
תפוחי אדמה לפני שנכנסים לתנור עם עירבוב העיסה הטעימה |
|
האמת זה הצלי הקודם מלפני שבועיים , אבל יצאה לו תמונה טובה לא? |
כמו אצטרובל בגינה: אלה הם ימי חיינו.
השבמחקגם סוף סוף משהו כשר לפסח וגם בשרים וגם נראה רח וורוד ונעים ועסיסי ומדליק כמו חמוקיים
השבמחקזה לא כשר לפסח, זה עם פרורי לחם (;
השבמחק