רק שתדעו, אנחנו אמנם בלוג יחסית צעיר - אבל כבר כתבנו מעל 140 פוסטים, עם עוד כמה מתוזמנים לאח"כ.
יש המון נושאים לכתיבה כשכותבים בלוג אוכל משולב בנושאי בישול וצרכנות, כ"כ הרבה נושאים שלפעמים אין מספיק ימים בשבוע בשביל לפרסם את הכל או לסירוגין אין מספיק כח כדי לכתוב על כל דבר שאוכלים, קונים או מבשלים.
מן הכתוב למעלה אפשר להסיק שאנחנו סתם מקשקשים ואוכלים ומקשקשים, אבל הייתי רוצה להאמין שאנחנו עושים עבודה טובה; עובדה שיש לנו עם הזמן יותר ויותר קוראים (זה המקום להזכיר לכם לעשות מנוי [בצד שמאל של הבלוג] כדי לקבל עדכונים חמים בכל פעם שיש פוסט חדש, וגם לעשות לייק בפייסבוק כדי להיות חברים שלנו).
בנוסף לקוראים החדשים יש לנו גם מגיבים חדשים, להבדיל מהעבר שהיו מגיבים בודדים - עם ריבוי הקוראים התווספו גם האנשים שטורחים לשושח, אנחנו מניחים שזה בגלל שהם מרגישים נוח יותר אחרי זמן מה, מספיק בשביל לשאול, להתייעץ, להביע דיעה וכמובן גם להתלונן, שהרי בשביל זה הומצא האינטרנט.
המטרה העיקרית של הפוסט הזה היא להציג לראווה תמונות שסומנו כפופולריות, סיפורים שאנשים אהבו וסתם להראות לכם דברים שאולי פיספסתם.
שימו לב שכל תמונה בגלריה מטה מכילה גם תיאור שתוכלו לראות אם תרחפו עם העכבר מעל התמונה.
מקווה שתהנו, תמשיכו לקרוא ותמליצו עלינו לחברים.
שוב, אל תשכחו לרחף מעל התמונות כדי לקבל את התיאורים - השקעתי בשבילכם!
החומוס המהמם של אבו אדהם (קרליבך) |
עוד כריך שלי שלא ראיתם מעולם |
כריך מיקס מהמם של רובן |
אפשר כמה מילים על ההבדלים בין החומוסים השונים שיש פה? מה הטעמים, מה עדיף וגו'.
השבמחקחומוס יונס הוא חומוס ממש טוב ויחסית לא יקר (17 ש"ח אם אני לא טועה), המרקם שלו לא גושי ולא טחינתי מדי, הוא ממש על האמצע, תמיד יש לו תיבול עדין בפנים וכמעט תמיד השירות יהיה איטי.
מחקהיו להם כמה נפילות, דברים שנראו כמו החלפות של צוות או הנהלה, אבל לאחרונה הם חזרו עם טעם מוצלח יותר מהרגיל.
חומוס אבו אדהם (אני מדבר רק על סניף קרליבך כי מבחינתי האחרים זה לא משהו) הוא חומוס מצויין עם שירות מצויין, הוא תמיד מלא כי אנשים חוזרים שוב ושוב ושוב ומבינים מה טוב. הוא עדין, מעט נוזלי, מתנגב בקלות ויש בו עודף טחינה משובחת. יש להם גם ריפילים חופשיים מה שהופך כל ביקור לתענוג כפול.
לחומוס שלהם יש טעם לוואי עדין וממכר שמזכיר ביצה קשה.
חומוס אסף הוא חומוס מצויין (רק על סניף החשמונאים לספר ידעתי), טעים מאוד, די יציקתי וקשה לניגוב ועם זאת עשיר בטעם ועדין על הלשון.
גם כאן יש ריפיל ושאר פינוקים על השולחן (פלאפלים שיוצאים, סלט כרוב מוחמץ מתוק ממכר וחריפים שונים).
החומוס של הקוסם הוא חומוס שאוכלים כדי להתמלא כשלא בא פלאפל או שווארמה, הוא היה בסדר ולא יותר מזה.
חומוס סעיד המקורי מעכו (אבל נמצא בחשמונאים) הוא חומוס שאוכלים כדי לשבוע ולא כדי לפנק את הלשון, אבל יש להם ימים יוצאי דופן שבהם מביאים לך צלחת של תענוגות והפתעות. גם המסבחה שלהם לא אחידה, לפעמים זה פשוט גן עדן בפה ולפעמים סתם ערימה נוזלית עם גרגרים עם יום חמוץ או יום חריף או יום בלי כלום.
אתם צריכים לעשות רשימות דירוג של המקומות הכי טובים, עשרת או חמשת החומוסים השווים, השווארמות, הפיצות וכולי, וככה אנשים לא יצטרכו לשבור את הראש.
השבמחקאפילו ממליץ לעשות מקומות שנותנים ערך לכסף.
140 פוסטים לבלוג זה לא רע בכלל, במיוחד בתחום האוכל.
השבמחקשיהיה בהצלחה, אתם עושים עבודה לא רעה
השבמחקבחייאת רבאק אני חם חם על הכריך הזה
השבמחק