יום ראשון, 15 באפריל 2012

הג'חנון של אמא

כתבתי כבר בעבר על הדחפים שלי לאכול ג'חנון כשמחשיך.
בדרך כלל הג'חנונים הטובים כבר ישנים בשעות האלה, אבל אם מישהו באמת רוצה ג'חנון, הוא יכול לנסות איזה פיצריה של שעות הלילה לשלוח לו משהו.

אני החלטתי שאני רוצה ג'חנון לקראת חצות, מה שביטל את המקום האהוב העליי, ג'חנון מול הים.
נאלצתי להתפשר על הג'חנון של אמא, שהם גם יקרים יותר, גם פחות טובים (הג'חנונים שלהם קטנים, יבשים, לא מספקים) וגם לוקח להם שעה להגיע (לג'חנון מול הים לוקח עשר דקות ביום טוב).

ההזמנה הזו כללה:

  1. קובנה זוגית
  2. שני ג'חנונים
  3. זיווה צהובה זיתים
לצערי לא תמצאו תמונות של השניים האחרונים ברשימה מכיוון שרצף העניינים העלים את הזיווה ראשונה, ואחריה הייתה תנומה (לפניה היו כמה ביסים מהקובנה), ואז ענבר באה ואכלנו ג'חנונים.

הקובנה כפי שתוכלו לראות מיד בתמונות הייתה מעט שרופה מבחוץ, הג'חנונים כפי שכבר ציינתי לא הרגישו ביתיים במיוחד או טובים מדי, אבל הזיווה הייתה מצויינת.
הביצים אגב היו מהסוג החום שיש לו טעם לוואי חזק מדי, כך שבעיקר נמנעתי מהן.


ביצים חומות של מעדני תימן
ביצים חומות של ג'חנון \ זיווה \ קובנה 

עגבניות מרוסקות
הראיתם איזה רסק?

עגבניות מרוסקות מעורבבות עם סחוג ירוק
עגבניות מרוסקות מעורבבות עם סחוג ירוק

חלת קובנה מעט שרופה מבחוץ
חלת קובנה מעט שרופה מבחוץ

קובנה
בשלב הזה נרדמתי
שלא תבינו אותי לא נכון, זה היה אכיל, זה היה טעים, אבל זה לא היה בצד הגבוה של סקאלת האוכל התימני. בלי להגזים - טעמתי ג'חנונים טובים יותר גם מהמקפיא ומהמיקרו. שלא לומר שהם לא יודעים מה הם עושים, אולי אחד הגורמים היה שעת הלילה המאוחרת או העובדה שהזמנתי קצת לפני הסגירה שלהם.
אם אין אפשרויות אחרות אז יאללה, לכו על זה. אם יש, אז מה השאלה בכלל.

אגב, ג'חנון קול כרגיל לא ענו לטלפון.

7 תגובות:

  1. דווקא יש לי סימפטיה לג'חנון של אימא.
    אני די מסתייג מהמאכל שנקרא ג'חנון, אבל יצא לי לאכול שם לא פעם את החומוס ואת המגולגל גבינות ודי נהניתי.

    השבמחק
    תשובות
    1. מה יש להסתייג מג'חנון? כולה בצק שמנוני שטובלים בדברים.
      אתה מסתייג גם מלחמים אחרים?

      מחק
    2. קרא לי גזען, אבל לא מתאים לי המראה והצבע של זה

      מחק
  2. נראה לי שזו באמת היתה השעה המאוחרת,
    עבדתי ליד המסעדה שלהם תקופה,
    הייתי מזמינה מהם לפחות פעם בשבוע והג'חנון שלהם מ-ע-ו-ל-ה.
    מאז עברתי כמה דירות ואין על מפת ישראל ג'חנון באיכות הזאת.
    פשוט אין.

    השבמחק
    תשובות
    1. היי דינה,

      רק שתדעי - הלינק שניסיתי ליצור פה ממילא לא ייחשב לאיכותי מכיוון שאין בצפיפות המילים של הבלוג שלנו אף אזכור למילה מפה, מה גם שיהיה לך הרבה יותר קל להכניס לפוטר של אתרי וואללה השונים לינקים שיובילו לוואללה מפות.

      מה שאני בא להגיד זה שסבבה שאתם עושים ניסיונות SEO קטנים וחמודים, אבל עדיף לכם להשתמש בכוח שיש לכם מאשר להביך את עצמכם בציבור עם לינקים בבלוגים שעוסקים במסעדות.

      אם אתם צריכים יועץ SEO אין-האוס אני אשמח לעזור לכם.
      עד אז, תנסי שלא לחזור לפה עם הלינקספאם שלך.

      מחק
  3. כבר שנים אני שואל איך התימנים יכולים לאכול כל היום בצק ושמן וביצה קשה ולהשאר רזים וחטובים ויפים וכאלה זמרים מוצלחים.
    אולי יש להם גנטיקה שונה משאר העדות.

    השבמחק
  4. אכזבה אחת גדולה , עד שהחלטנו לאכול גחנון הזמנו מהמקום הכי לא מתאים.... גחנון יבש ,קמחי לא אכיל

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג