כריך במבט מקרוב |
לפעמים מתחשק לאכול, לאכול, לאכול ובגדול, ולפעמים מתחשק רק כריך, סנדוויץ', חטיף מלא טעם, לשים משהו בפה, ללעוס טיפה, להרגיש דברים על הלשון. בשביל מקרים של כריך - תמיד טוב שיהיו במקרר דברים טעימים.
להלן הרכיבים של מקרה הכריך הבא:
- פרוסות לקס עגל - נתח מעושן ממולח ונפלא
- גבינת גאודה עיזים
- רוטב סריראצ'ה חריף ופלפלי להפליא
- רוטב חזרת (בטעם מעושן)
- לחם עשיר בדגנים וזרעים שונים
תהליך ההכנה פשוט למדי, עורמים את הדברים אחד על השני כאשר החוקיות היחידה היא שפרוסות הלחם יתחמו מבחוץ ויהיו לחות מבפנים. זהו. אתם יכולים לנסות לבד, אני ממליץ.
סנדוויץ' במבט מרחוק |
התוצאות של התהליך הנ"ל נראות טוב בעין ומרגישות נהדר בפה ובבטן.
אמנם אינני יכול להבטיח לכם מקום בגן העדן עם הרכב טעמים שכזה, אבל אני כן יכול להבטיח לכם חגיגה טרפה על הלשון.
תהיו לי בריאים ושבעים ואל תשכחו להרים טלפון לסבתא ולראות מה שלומה.
ספרו לה על הכריך שאכלתם, סבתות תמיד אוהבות לשמוע שהנכד שבע ומרוצה.
אהבתי את פרוסת הלחם האמצעית בכריך. נחמד לדעת שיש יהודים טובים שמפרידים בין בשר לחלב.
השבמחקLOL
מחקפחח רבי, נראה לי לקחת היום את הכדור הלא נכון.
השבמחקתחזור, תחזור לישיבה.
לכותב הפוסט שלום,
השבמחקרציתי לשאול אם הכריך הוא על שמי, כפי ששמעתי שיש בבלאק המבורגר על שם יוקוזונה.
תשבו חזק על בקבוק של בירה ותשחבו טוב טוב איך אתם אוכלים בשר וחלב עיזים ביחד בזמן שאנשים מתים ברעב
השבמחקנראה מצויין תתעלמו מהמלעיזים
השבמחקלא חסיד גדול של בשר וחלב אבל לא מטעמי כשרות
השבמחקבעיקר בגלל שזה עושה לי רע בבטן
אבל זה נשמע כמו תירוץ של אנשים שגדלו בבית דתי ומתביישים :))))))