יום שני, 5 במרץ 2012

כריך בטעמים חזקים - אחרי חצות הליל

קודם כל תראו אותו, איזה חמוד, פשע לא לאכול אותו, מלא בכל טוב, טעמים עשירים ובוטים, תענוג לבלוטות הטעם.
לפניכם תהליך הרכבתו של היפיוף, פרטים על מרכיביו בקרוב.

איזה מהמם
מקווה שבהמשך היום אצליח לפנות קצת זמן כדי לספר על הרכיבים, הטעמים והתהליך הפשוט והמתוחכם בו הרכבתי את פצצת הטעמים הזו בסביבות אחת בלילה.
בתאבון!

4 תגובות:

  1. אם אני רואה שם פלפלים הרי שהוא פסול מלעבור את פתח דלתי. אנשים סוטים ומה שהם עושים באמצע הלילה...

    השבמחק
  2. נראה חזק

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג