יום שלישי, 13 במרץ 2012

פשטידה ללא תוספת סוכר


 היום היה זמן לקצת חופש יצירתי, לקחתי מתכון בסיסי של פשטידה קלה לעצלנים, והחלפתי בה כמה דברים כך שתהיה פחות בריאה אך יותר טעימה. פטריות ובצל במחבת חמה פוגשות בשר טחון ותבלינים


ולאחר מכן כל זה מתחבר לעיסת גבינות עם קצת ביצה וקמח לייצוב העניינים (אגב - הלכה לי מוצרלה לאיבוד, המוצא הישר יבוא על שכרו. נראתה לאחרונה בתוך שקית בסניף שופרסל עזריאלי). מכניסים לתנור, מוציאים, נהנים - פשוט וקל.

בסופו של דבר זהו חיקוי זול של מעין לזניה מינוס שלב הנחת האיטריות, תוצאה לא רעה בכלל ואפילו טעימה מאוד, מהירה יותר להכנה וקלילה יותר באכילה.


ואחרי כל זה הגיע סמס על מבצע בפיצה האט... - טוב שיש מקרר

תגובה 1:

  1. בא לבלוג שפתחתי בזיעת אפי וממלא אותו בבצל ובשר טחון!?
    מת העולם!!!

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג