מה כבר אפשר לכתוב על פיצה שאמרו עליה את הכל?
מה בכלל אפשר לכתוב על פיצה?
בשבילי לפחות, היופי האמיתי של הפיצה הוא שהיא מפתיעה ומספקת בכל פעם.
יש כ"כ הרבה ממנה, כ"כ הרבה סוגים, המון מקומות, תוספות אפשריות ושילובים רבים כ"כ.
כיום בכל פיצריה יש גם מי שיתן מענה לצרכים אחרים, סלט על הצד, ביצה מעל, בשר שלא הכרת, גבינה שמעולם לא שמעת עליה, קינוחים וכמובן גם הלהיט ההיסטרי "הפינה התימנית \ מטעמי תימן".
הרי אם כבר יש לך בצק ותנור - אין סיבה לא להכין איזה זיווה זיתים.
פטריות יער, חצילים, ניו-יורק הוט פסטרמי |
אם פעם היה רק את שף פאסקוואלה בצהריים ומדי פעם את ליאון אלקלעי הרי שמהר מאוד נהיה צחי בוקששתר ואחריו פרצו גם אחרים אל הפריים טיים ואף אל הסלבריאות (כמובן שפסחתי על תוכניות בישול מחו"ל ששודרו בארץ - ג'יימי אוליבר, שתי נשים שמנות ואפילו דברים שהיה צריך להעביר בשבילם ערוץ לBBC פריים או לערוץ שמונה).
כיום אני כבר לא פושע, ואפילו שיש כאלה שמתלוננים - אני אוכל המון פיצה.
הפיצה של דומינוס היא אורח קבוע על השולחן שלנו, אני מניח שהדילים שלהם, הידידותיות למשתמש: האתר, האפליקציה, העובדה שאני יכול להשתמש בפייפאל מאשר לתת למישהו לא ברור את האשראי שלי רק כי הוא ענה לטלפון ואמר "פיצה!". כמובן שיש גם את כל ה"מלכודות" שהופכות את דומינוס לשוות יותר בשבילי, הנחות ומנתות על ההזמנה הבאה הן אחלה דיל למי שבאמת מזמין הרבה.
אני לא יודע למה אני צריך להצדק בכלל, הרי אני אוהב פיצה!
אם יש משהו שאני יכול לזקוף לזכות דומינוס או גופים גדולים בכלל הוא השירותיות.
למרות שאני בעד לתמוך בעסקים קטנים ומעודד מודלים בהם עסק שכונתי מתייחס אליך טוב יותר ובעזרת התמיכה הציבורית הנכונה יכול לתת גם עלויות נמוכות יותר לצרכן, יש יוצאים מן הכלל.
עם דומינוס חייבים לזכור שגודל ורצון להצליח מחייבים עמידה בתקנים ויחס הולם.
אם דומינוס שולחים לך מוצר שאתה לא מרוצה ממנו - הם בהחלט מנסים לפצות, משהו שלא רואים כיום בכל פינה. כמו כן יש מדיניות של פיצוי על איחורים, זיכוי על טעויות והשתדלות כנה לתת שירות.
בכל מקרה, כל הפוסט הזה הוא לא תעודת הוקרה לדומינוס לא מכתב אהבה פתוח לפיצה.
אבל מכיוון שאני מתחיל להתעייף מלכתוב דברים אז אני אשאיר אתכם להתבונן בתמונות. בסה"כ מדובר במשלוח לא רע, כשהפיצה עם התספות המגוונות הייתה דלה בגבינה באזורים מסויימים ובעיקר השאירה תחושה של "לא מספיק תוספות".
יאללה, שימו עין על התמונות.
מקווה שנהניתם, ניפגש בסיבוב.
סבבה? אחלה!
אגב, יש לנו כבר מקומות מוזמנים לטנדורי, מה איתכם?
יש עוד זמן לקופון, ממליץ לכם ללכת על זה, פשוט תנו קליק כאן.
אם יהיה לנו מזל אולי נשב שולחן ליד שולחן ונבלוס אוכל הודי כפי יכולתנו (אנחנו נהיה אלה שנראים סובלים).
פפרוני קריספי אך עסיסי עם תבלין פיצה בזווית העין |
הפיצה של דומינוס היא אורח קבוע על השולחן שלנו, אני מניח שהדילים שלהם, הידידותיות למשתמש: האתר, האפליקציה, העובדה שאני יכול להשתמש בפייפאל מאשר לתת למישהו לא ברור את האשראי שלי רק כי הוא ענה לטלפון ואמר "פיצה!". כמובן שיש גם את כל ה"מלכודות" שהופכות את דומינוס לשוות יותר בשבילי, הנחות ומנתות על ההזמנה הבאה הן אחלה דיל למי שבאמת מזמין הרבה.
אני לא יודע למה אני צריך להצדק בכלל, הרי אני אוהב פיצה!
לחם שום מקרוב |
אם יש משהו שאני יכול לזקוף לזכות דומינוס או גופים גדולים בכלל הוא השירותיות.
למרות שאני בעד לתמוך בעסקים קטנים ומעודד מודלים בהם עסק שכונתי מתייחס אליך טוב יותר ובעזרת התמיכה הציבורית הנכונה יכול לתת גם עלויות נמוכות יותר לצרכן, יש יוצאים מן הכלל.
עם דומינוס חייבים לזכור שגודל ורצון להצליח מחייבים עמידה בתקנים ויחס הולם.
אם דומינוס שולחים לך מוצר שאתה לא מרוצה ממנו - הם בהחלט מנסים לפצות, משהו שלא רואים כיום בכל פינה. כמו כן יש מדיניות של פיצוי על איחורים, זיכוי על טעויות והשתדלות כנה לתת שירות.
לחם שום מרחוק |
בכל מקרה, כל הפוסט הזה הוא לא תעודת הוקרה לדומינוס לא מכתב אהבה פתוח לפיצה.
אבל מכיוון שאני מתחיל להתעייף מלכתוב דברים אז אני אשאיר אתכם להתבונן בתמונות. בסה"כ מדובר במשלוח לא רע, כשהפיצה עם התספות המגוונות הייתה דלה בגבינה באזורים מסויימים ובעיקר השאירה תחושה של "לא מספיק תוספות".
יאללה, שימו עין על התמונות.
יש אזורים בהם אין מספיק גבינה, וגם רצוי יותר תוספות מסתם טעימה על כל משולש |
זה נראה כאילו שזו אותה תמונה, אבל יש בהן כמה הבדלים. מצאו אותם! |
כשהפפרוני אחלה - הכל אחלה |
אני יודע שהתעלמתי מהעובדה המצערת שפפרוני עשוי מחיות, אבל אין עדיין פפרוני מן הצומח |
מקווה שנהניתם, ניפגש בסיבוב.
סבבה? אחלה!
אגב, יש לנו כבר מקומות מוזמנים לטנדורי, מה איתכם?
יש עוד זמן לקופון, ממליץ לכם ללכת על זה, פשוט תנו קליק כאן.
אם יהיה לנו מזל אולי נשב שולחן ליד שולחן ונבלוס אוכל הודי כפי יכולתנו (אנחנו נהיה אלה שנראים סובלים).
פגוש אותי בשעה הייעודה ליד רשות הדואר
השבמחקשמתי לב לתופעה מדאיגה בישראל של התקמצנות על תוספות הפיצה.
השבמחקניתן לראות דוגמא חיה בפיצת הפטריות יער, חצילים, ניו-יורק הוט פסטרמי.
הרבע של החצילים סבבה - חתיכה עבה של חציל מכסה בערך 50 אחוז משטח הפנים של כל אחד מ2 משולשי החציל. הבעיה היא התוספות על שאר המשולשים שתסלח לי על הביטוי - ביזיוניות. לגבי 2 משולשי פטריית היער - לדעתי אין בשניהם יחד אפילו חצי פטריה. לגבי החצי של הפסטרמי - עלוב ועצוב, חתיכות קטנות ודקות שנראה שהמשקל הכולל שלהן הוא 20 גרם בהגזמה פראית. לדעתי צריך לקרוא לפיצה הזו פיצת חציל עם נגיעות של פטריות יער וניו-יורק הוט פסטרמי.
בפרגו זה 'חטיפי תימן' , זה ממש מצחיק
השבמחקבפרגו זה 'חטיפי תימן' , זה ממש מצחיק
השבמחקזו בדיוק, אבל *בדיוק*, אותה תמונה.
השבמחקלגבי התוספות, אני חייב לציין לרעה את הטרנד הבזוי לשים תוספת - כמו למשל החציל לעיל, או עיגול של גבינת חלומי, או עגבניה - על *חשבון* המוצרלה ולא מעליה. ימוגר לאלתר.