לפני כשבוע התלוננתי על זה שלא יוצא לי לאכול מספיק אצל פאוזי פול.
בשישי האחרון לא רק שהצלחתי לתקן את העניין אלא אפילו מצאתי בתוכי מקום לשתי מנות חומוס משולש, עם הרבה חריף ירוק מפוצץ בכוסברה.
כל דבר שיש בצלחת של פאוזי טעים.
חומוס, מסבחה, פול, גריגירים, טחינה וגם החריף המדהים שהם מכינים במקום ואפילו מוכרים הביתה בקופסאות.
אחרי החומוס מיהרתי הביתה וישנתי כמה שעות ברציפות.
להבא אדע שאני כבר לא מסוגל לאכול שתי מנות ענקיות אחת אחרי השניה, אבל באמת שזה היה טעים.
בשישי האחרון לא רק שהצלחתי לתקן את העניין אלא אפילו מצאתי בתוכי מקום לשתי מנות חומוס משולש, עם הרבה חריף ירוק מפוצץ בכוסברה.
כל דבר שיש בצלחת של פאוזי טעים.
חומוס, מסבחה, פול, גריגירים, טחינה וגם החריף המדהים שהם מכינים במקום ואפילו מוכרים הביתה בקופסאות.
אחרי החומוס מיהרתי הביתה וישנתי כמה שעות ברציפות.
להבא אדע שאני כבר לא מסוגל לאכול שתי מנות ענקיות אחת אחרי השניה, אבל באמת שזה היה טעים.
חומוס משולש עם מסבחה, פול, גרגירים, טחינה, פטרוזיליה, כמון, פפריקה, שמן זית ופטרוזיליה, ותוספת נדיבה של חריף ירוק. |
עוד מנה של משולש. תענוג גדול. |
זה אחד המקומות הטובים, חבל שלא יוצא לי להיות הרבה בסביבה
השבמחקנשמה, אנשים עובדים אוכלים חומוס ליד העבודה, זה רק כל מיני בטלנים וגזלנים מרשים לעצמם ללכת באמצע היום לערים אחרות בשביל לאכול צהריים.
מחקעם המצב של היום לא נראה לי שמישהו עושה רונדלים בין ערים בשביל מנה גרגירים.
לפעמים בחיים צריך לעשות פאוזה אצל פאוזי
מחקאני לא מבין גדול כי מאיפה שאני באתי ברוסיה לא הכירו פול אלא בעיקר קוויאר, אבל לפול אמור להיות מרקם דליל של מרק?
השבמחקהכל תלוי בסוג הפול וכמה מבשלים אותו.
מחקבישול ממושך של פול שהושרה הרבה (או הגיע רך מהשימורים) עלול להביא לתוצעה של עיסה דייסתית.
בכל מקרה, גם החומוס והטחינה נימוחים, אז זה לא באמת מפריע.
I've visited Fauzi Ful several times, it's always a treat to eat there.
השבמחקHis fava bean mash is divine, even better that the one at Abu Hassan.
They also make the green spicy sauce on location and it is a great addition to the food that is already perfect.
If I was to give away food awards they would surely be in the top three.
פאוזי פול בשכונת פלורנטין
השבמחקהוא עבד בבהדונס וצבר שם מוניטין
פתח חומוסיה בתוך צריף קטן
החומוס כ"כ חם שמעלה עשן
קחו משולש ותגידו לי תודה
החומוס של פאוזי עושה ת'עבודה
קוראים לי איציק ואני מכיר \ חומוס מלבנון ועד לקהיר \ אבל אם אתה רוצה באמת פינוק \ חביבי בוא לפאוזי ותראה איזה שיחוק
מחקמקום מושלם בל שניסגר היה אחד האהובים עליי בעולם ואני בכלל מגיע ממדינות ערב אז אני מכיר חומוס בטעם אמיתי אסלי. מישהו יותר אם הבן אדם פתח מקום חדש?!?
השבמחק