פליפה אינו שחקן חדש בבלוג, והוצג כבר לפני זמן רב, בעוד כותב שורות אלו עדיין גר בת"א.
אחד הדברים המבאסים בלעבור מת"א הוא שמקומות כאלה כבר לא עושים אליך משלוחים (בניגוד לרוב הרשתות הגדולות כמו מוזס, בלאק וכו' שדווקא כן)
נזכרנו בפיצה בתחילת פעילות לילה בעבודה והחלטנו ללכת על זה.
פיליפ מוגדר באינטרנט ככוכב עולה בשמי הפיצה, שעלה מצרפת, ושדרג את הסצינה המקומית.
אפשר לראות מהתמונה שזוהי בהחלט לא פיצה סטנדרטית של דומינוס\האט.
הפיצה הנ"ל היא היקרה בתפריט וככזו היא מגישה תוספות משודרגות.
במקום הפטריות הרגילות הטריות (או מקופסת השימורים, השם ירחם) יש פורטבלו.
במקום הגבינה הבולגרית יש גורגונזולה, ובמקום הפפרוני יש נקניק אווז.
יחד עם הבצק הדק נוצרת פיצה שומנית, אבל מאוד טעימה, שמקשה על הסועד הממוצע להפסיק לאכול ממנה.
הגורגונזולה, הגירסה האיטלקית לרוקפור, נותנת טוויסט חריפות בפה, הפטריות נהדרות, והאווז מהסוג האיכותי שמתקמצנים עליו בסודוך.
המחיר הוא 85 שקלים, אבל שווה יחסית לעובדה שהיום גם דומינוס גובים 75 שקל על פיצה - אין מה להשוות כאמור. מדובר ב2 עולמות שונים.
הקאץ' היחיד הוא שירות המשלוחים שהוא גם איטי וגם מצומצם טווח, אבל חוץ מזה הכל טוסט.
כפי שכתבתי כאן פעם - מדובר לדעתי באחת מ2 הפיצות הטובות בת"א (יחד עם "הפיצה" הכשרה בבוגרשוב)
שיהיה בתיאבון.
אחד הדברים המבאסים בלעבור מת"א הוא שמקומות כאלה כבר לא עושים אליך משלוחים (בניגוד לרוב הרשתות הגדולות כמו מוזס, בלאק וכו' שדווקא כן)
נזכרנו בפיצה בתחילת פעילות לילה בעבודה והחלטנו ללכת על זה.
פיליפ מוגדר באינטרנט ככוכב עולה בשמי הפיצה, שעלה מצרפת, ושדרג את הסצינה המקומית.
אפשר לראות מהתמונה שזוהי בהחלט לא פיצה סטנדרטית של דומינוס\האט.
פיצה אווז עם רוטב עגבניות, גורגונזולה, פרמז’ן, פורטבלו גבינת מוצרלה ואווז |
במקום הפטריות הרגילות הטריות (או מקופסת השימורים, השם ירחם) יש פורטבלו.
במקום הגבינה הבולגרית יש גורגונזולה, ובמקום הפפרוני יש נקניק אווז.
יחד עם הבצק הדק נוצרת פיצה שומנית, אבל מאוד טעימה, שמקשה על הסועד הממוצע להפסיק לאכול ממנה.
הגורגונזולה, הגירסה האיטלקית לרוקפור, נותנת טוויסט חריפות בפה, הפטריות נהדרות, והאווז מהסוג האיכותי שמתקמצנים עליו בסודוך.
המחיר הוא 85 שקלים, אבל שווה יחסית לעובדה שהיום גם דומינוס גובים 75 שקל על פיצה - אין מה להשוות כאמור. מדובר ב2 עולמות שונים.
הקאץ' היחיד הוא שירות המשלוחים שהוא גם איטי וגם מצומצם טווח, אבל חוץ מזה הכל טוסט.
כפי שכתבתי כאן פעם - מדובר לדעתי באחת מ2 הפיצות הטובות בת"א (יחד עם "הפיצה" הכשרה בבוגרשוב)
שיהיה בתיאבון.
יש כ"כ הרבה דברים שהם לא בסדר פה, שאני כבר לא יודע מאיפה להתחיל.
השבמחקוגר אווז עם גורגונדולה? לא ראיתי פסוק כזה בתנ"ך, אלוהים ישמור אותך.
חוץ מזה הפיצה שוחה בשמן, ובכסף הזה אתה יכול לקנות 6 פיצות אצל חסידי חס"ד כגון פיצת ברכת השם ושותפיהם העסקיים.
הפיצות של פליפה קסומות.
השבמחקמזל שאני עדיין צמחוני ולא טבעוני וככה אני לפחות יכול להנות מהפיצות שלהן אשר אינן מכילות בשרים ודגה.
באמת שמדובר באחד המוסדות המועדפים עליי בכל הארץ לפיצה איכותית, עם כל האהבה שלי לפיצות פשוטות שמגיעות בטעמי ילדות ופריפריה.
דומינוס גם שמים פורטובלו אבל עושים לך טובה ששמים אחת קטנה חתוכה למלא פיסות זעירות
השבמחקחולה על המקום הזה כי פיצה שלו זה מעדן
השבמחקלא יודע מאיפה הפיצות הצרפתיות באות אבל זה אדיר
איפה הימים שהיה אפשר לאכול פיצה בזול שהרי זה מאכל שהוא לאנשים פשוטים?
השבמחקכל אחד בא היום עם הסיפור שלו ולוקח על הפיצה מאות השקלים!