יום שבת, 30 ביוני 2012

פטפוטי ביצים

את הכריך הבא קיבלתי חינם במסגרת העבודה.
אוקיי, זה לא בדיוק היה "חינם" אלא יותר כפיצוי קל עקב הסכמתי לעבוד בערב חג, בו חדר האוכל אצלנו בעבודה סגור.
בכל אופן, כפי שוודאי ניתן לראות - הכריך המדובר הוא כריך ביצים של מותג שנקרא "משהו משהו".

כריך סלט ביצים משהו משהו
זה טוב, משהו משהו


הכריך נבחר מתוך ערימת כריכים סטנדרטית ששכבה בקופסת קרטון.
אישית אני מעדיף במקרים האלה לבחור את כריך האבוקדו - במידה ויש.
הגעתי למסקנה שכל בחירה אחרת של כריך טונה\גבינה מובילה להתפשרות גדולה על איכות.

אפשר לחלק את החוויה שלי מהכריך ל2.
את החלק הימני עם העגבניה אהבתי - השילוב של הביצה שעשתה רושם טרי, עם העגבניה ותוספת הירק יצרה שילוב אכיל בהחלט, וטעים יחסית לכריך שהוכן מראש.
לעומת זאת מהכריך השמאלי עם המלפפון הטרי סבלתי. מעניין איך שינוי קטן יכול להוביל לכזה שינוי בהנאה, אבל מה לעשות - במהלך השנים שיניתי את דעתי על המלפפון מקצה לקצה.
פעם, כשהייתי קטן הוא היה האהוב עלי, והעגבניה השנואה עם הגרעינים הייתה הרחק מאחור. היום זה בדיוק ההיפך.

שלא תחשבו שאני אנטי מלפפוני לחלוטין - אני מסוגל עדיין להנות ממנו בתוך סלט טוב, אבל למרבה הצער לא הרבה מעבר לכך.

אני מניח שאנשי "משהו משהו" התכוונו לטוב ורצו לגוון בין 2 הסנדוויצ'ים שבמארז אבל מבחינתי זה קצת קלקל לי את החוויה ומוטב היה שידבקו באותו סנדוויץ' עגבניה בצורתו הכפולה.

11 תגובות:

  1. זה נראה דוחה בטירוף אבל אם נותנים לך חינם אני מניח שעדיף לנסות מאשר לסרב ולהשאר רעב

    השבמחק
  2. אני דווקא מעדיפה את הטונה מבין האפשרויות שציינת. תמיד באבוקדו שמים יותר מדי לימון או משהו כזה, וסלט ביצים שלא נראה כאילו כרגע הכינו אותו תמיד מעורר חשד (לא שזה ימנע בעדי מלאכול אותו, אבל אלעס ואחשוד).

    השבמחק
  3. צריך לעשות סנדוויצ'ים שווים ולמכור אותם
    כמו שיש אנשים שמסתובבים בין משרדים ומוכרים כל מיני דברים שהם הכינו בלילה בבית או סלסלאות של דברים כאלה בפיצוציות אבל ההבדל צריך להיות שזה טעים ולא סתם חביתה עם עגבניה רוטבה
    חבל שאנשים לא משקיעים יותר כי היה אפשר לחסוך מלא כסף על ארוחות צהריים ירקות ולקנותבמקום זה כמה סנדוויצ'ים ולפרנס את האיש הקטן שבטח גם לא מדווח מס הכנסה אז בכלל יש לו חגיגה בארנק

    השבמחק
    תשובות
    1. צודק, אני מסתובב בין משרדים כאלה.
      בדרך כלל אני הולך למגדלים גבוהים שיש בהם משרדי פרסום\רואי חשבון\עורכי דין.
      אלה גם מפוצצים בכסף, וגם אין לכם זמן לאכול כמו אדם נורמלי.
      לא צריך אפילו להתאמץ עם איכות מיוחדת - כל הלחמניות שיש לי נחטפות כאילו הן חמות.

      מחק
    2. אתה זה שמכרת לי שבוע שעבר סנדוויץ' סנט מור ובסוף מצאתי שם מרגרינה?

      מחק
    3. אני יכול לאשר את דבריו של העוקץ.
      לאנשים עם חליפות יש 2 אפשרויות - או ללכת לאכול במקום יוקרתי שכולם יראו כמה הם מכובדים ועשירים, או לאכול במשרד לבד איזה סנדוויץ' מסכן.
      אני מנסה להיות בסדר עם כולם, אבל אם אני מרגיש שמדובר בעורך דין מניאק או במישהו שאף פעם לא נותן לי טיפים, אני בהחלט יכול לבחור לחלק לו את אחת מהלחמניות המיוחדות שאני שומר בסלסילה למקרים כאלה.

      מחק
    4. רק חמור אוכל סנט מור

      מחק
    5. אויש חליפות זה מה זה מגניב!
      וגם אופנתי!
      אבל רק כשמזמינים באיביי כי כל החנויות פה מלאות ערסים!
      עד כאן, ביוש!

      מחק
  4. הייתי אמור להיות שליח סנדוויצ'יצים שנה שעברה, אבל בסוף זה לא יצא לפועל. רק רציתי לציין שמלפפון בתוך סנדוויץ' זה ממש מגעיל ואפילו אחרי שמוציאים אותו אז נשאר שריד דוחה של טעם ולחות.

    השבמחק
  5. נראה זוועה ברמות

    השבמחק
  6. שלומי אלנבי24 במרץ 2013 בשעה 12:16

    בחיים שלי לא ראיתי גועל נפש כזה מחוץ למכונת פחיות

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג