יום רביעי, 18 באפריל 2012

כריך לקס עגל וגאודה עיזים

כריך לקס עגל גאודה עיזים ורטבים על לחם דגנים
כריך במבט מקרוב

לפעמים מתחשק לאכול, לאכול, לאכול ובגדול, ולפעמים מתחשק רק כריך, סנדוויץ', חטיף מלא טעם, לשים משהו בפה, ללעוס טיפה, להרגיש דברים על הלשון. בשביל מקרים של כריך - תמיד טוב שיהיו במקרר דברים טעימים.
להלן הרכיבים של מקרה הכריך הבא:

  • פרוסות לקס עגל - נתח מעושן ממולח ונפלא
  • גבינת גאודה עיזים
  • רוטב סריראצ'ה חריף ופלפלי להפליא
  • רוטב חזרת (בטעם מעושן)
  • לחם עשיר בדגנים וזרעים שונים
תהליך ההכנה פשוט למדי, עורמים את הדברים אחד על השני כאשר החוקיות היחידה היא שפרוסות הלחם יתחמו מבחוץ ויהיו לחות מבפנים. זהו. אתם יכולים לנסות לבד, אני ממליץ.


סנדוויץ' לקס עגל גאודה עיזים ורטבים על לחם דגנים
סנדוויץ' במבט מרחוק

התוצאות של התהליך הנ"ל נראות טוב בעין ומרגישות נהדר בפה ובבטן.
אמנם אינני יכול להבטיח לכם מקום בגן העדן עם הרכב טעמים שכזה, אבל אני כן יכול להבטיח לכם חגיגה טרפה על הלשון.
תהיו לי בריאים ושבעים ואל תשכחו להרים טלפון לסבתא ולראות מה שלומה.
ספרו לה על הכריך שאכלתם, סבתות תמיד אוהבות לשמוע שהנכד שבע ומרוצה.

7 תגובות:

  1. אהבתי את פרוסת הלחם האמצעית בכריך. נחמד לדעת שיש יהודים טובים שמפרידים בין בשר לחלב.

    השבמחק
  2. פחח רבי, נראה לי לקחת היום את הכדור הלא נכון.
    תחזור, תחזור לישיבה.

    השבמחק
  3. לכותב הפוסט שלום,
    רציתי לשאול אם הכריך הוא על שמי, כפי ששמעתי שיש בבלאק המבורגר על שם יוקוזונה.

    השבמחק
  4. תשבו חזק על בקבוק של בירה ותשחבו טוב טוב איך אתם אוכלים בשר וחלב עיזים ביחד בזמן שאנשים מתים ברעב

    השבמחק
  5. נראה מצויין תתעלמו מהמלעיזים

    השבמחק
  6. לא חסיד גדול של בשר וחלב אבל לא מטעמי כשרות
    בעיקר בגלל שזה עושה לי רע בבטן
    אבל זה נשמע כמו תירוץ של אנשים שגדלו בבית דתי ומתביישים :))))))

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג