tag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post3156141830492815571..comments2023-08-12T21:03:47.228+03:00Comments on אוכל בחוץ: כריך לקס עגל וגאודה עיזיםUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-87462328277824156262013-03-06T17:39:09.516+02:002013-03-06T17:39:09.516+02:00לא חסיד גדול של בשר וחלב אבל לא מטעמי כשרות
בעיקר ...לא חסיד גדול של בשר וחלב אבל לא מטעמי כשרות<br />בעיקר בגלל שזה עושה לי רע בבטן<br />אבל זה נשמע כמו תירוץ של אנשים שגדלו בבית דתי ומתביישים :))))))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-63164128749547096782012-04-30T12:09:35.266+03:002012-04-30T12:09:35.266+03:00נראה מצויין תתעלמו מהמלעיזיםנראה מצויין תתעלמו מהמלעיזיםAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-1083830384884841772012-04-28T21:16:59.194+03:002012-04-28T21:16:59.194+03:00תשבו חזק על בקבוק של בירה ותשחבו טוב טוב איך אתם א...תשבו חזק על בקבוק של בירה ותשחבו טוב טוב איך אתם אוכלים בשר וחלב עיזים ביחד בזמן שאנשים מתים ברעבאלון כוכביnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-75994549695781557392012-04-18T15:27:20.925+03:002012-04-18T15:27:20.925+03:00לכותב הפוסט שלום,
רציתי לשאול אם הכריך הוא על שמי,...לכותב הפוסט שלום,<br />רציתי לשאול אם הכריך הוא על שמי, כפי ששמעתי שיש בבלאק המבורגר על שם יוקוזונה.לקס לוגרnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-23769177706557730292012-04-18T12:09:05.295+03:002012-04-18T12:09:05.295+03:00פחח רבי, נראה לי לקחת היום את הכדור הלא נכון.
תחזו...פחח רבי, נראה לי לקחת היום את הכדור הלא נכון.<br />תחזור, תחזור לישיבה.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-86903023836516036652012-04-18T10:59:24.080+03:002012-04-18T10:59:24.080+03:00LOLLOLSabibhttps://www.blogger.com/profile/17168266077160638132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-24599273545656639522012-04-18T10:37:14.820+03:002012-04-18T10:37:14.820+03:00אהבתי את פרוסת הלחם האמצעית בכריך. נחמד לדעת שיש י...אהבתי את פרוסת הלחם האמצעית בכריך. נחמד לדעת שיש יהודים טובים שמפרידים בין בשר לחלב.רבי טרפוןnoreply@blogger.com