יום שני, 23 בדצמבר 2013

אבו אדהם ולכן אקיים

כמובטח, הנה עוד תמונה מרגשת של חומוס אבו אדהם, במתכונת שאליה התרגלתי לאחרונה: חומוס, פול, גרגירים, טחינה, פטרוזיליה, פפריקה, כמון והרבה שמן זית, בנדיבות.

מתכון מנצח.

חומוס, טחינה, גרגירים, פול, פטרוזיליה, כמון, פפריקה, שמן זית



5 תגובות:

  1. חומוס חתיך

    השבמחק
  2. אבו אדהם ומוטראן נותנים לי את ההרגשה שהשלום בפתח

    השבמחק
  3. very hummus
    so rich in flavor
    what good tosefet
    i would eat

    השבמחק
  4. כל הפעמים האחרונות שאכלתי אצל אבו אדהם הייתי צריך לתבל את הפול לבד ולשים בו ים של מלח ופלפל ולימון ובסוף גם זחוק והבנתי שזה לא זה אז מעכשיו אני אוכל חומוס פול רק אצל שלמה את דורון האחד והיחיד מכרם התימנים כי זה מקום שכבר ארבעים שנה נותן יום יום (חוץ מיום השבת!) את החומוס הכי טוב במדינת ישראל ובטח גם אצל השכנים הבני דודים.

    השבמחק
  5. קוראים לי רמי ואני מכיר סניפים של אבו אדהם מפה ועד קהיר
    הסניפים שנסגרו ואלה ששרדו
    כל הגרגירים שמהשק התגלגלו
    טחינה מתוקה ופול מעורבב שעועית
    חריף ירוק שאוכלים על הכפית
    רק חבל שבזמן האחרון הם מזייפים
    אני הלכתי לחרוז אצל המתחרים

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג