יום ראשון, 22 בדצמבר 2013

אבו אדהם קרליבך | חומוס פול עם גרגירים וטחינה

לא צריך להכביר במילים, תראו את התמונה ותתמוגגו.

חומוס, פול, טחינה, גרגירים, כמון, פפריקה, פטרוזיליה, שמן זית.
חומוס, פול, טחינה, גרגירים, כמון, פפריקה, פטרוזיליה, שמן זית.

באמת שזו מנה שעושה תענוג גדול בתוך הפה והבטן.
אם בא לכם לראות עוד - נסו כאן: אבו אדהם בשבת.

7 תגובות:

  1. אבו אדהם מספק את הסחורה פעם אחר פעם. שאפו.

    השבמחק
    תשובות
    1. חוץ מהפעמים שהוא לא מספק ואתה סתם עומד בתור כמו וואחש ובסוף אוכל סחלה פושר וצריך עוד לשים טיפ כי במדינה הזאת מקובל לא לשלם למלצריות משכורת כי כולם גנבים בני גנבים

      מחק
  2. כל הצבעים עושים נעים בעין

    השבמחק
  3. החומוס הזה הוא המלך של החומוסים שאפשר למצוא

    השבמחק
  4. החומוס הכי טוב בת"א!!!! יותר מאבו חסן

    השבמחק
    תשובות
    1. ברור שיותר טוב.

      מחק
  5. בזמן האחרון הם פתוחים עד עשר שזה אדיר אחושילינג כי פעם היו סוגרים בשמונה שזה אומר שמקפלים בשבע ואתה מגיע ומתבאס ואז הולך לדבוש או משהו.
    החומוס קצת ירד ברמה, וגם הפול נהיה פחות טוב, אולי כי זה זן שונה, אבל עדיין שווה, כל התוספות חינם לחחחחחח

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג