יום חמישי, 6 בספטמבר 2012

טאג'ין: צהריים בהודו \ עוף


בעבר כבר סיפרתי לכם על טאג'ין, מקום נחמד ברחוב המסגר המציע שפע של תבשילים, מנות גריל, תוספות חמות וגיוון יום יומי במנות המוצעות מתוך ויטרינת סירים ענקית.
לאחרונה בטאג'ין צירפו למלאי מנות עוף מהמטבח ההודי, המגיעות לפעמים בצורת פיסות חזה עוף ולפעמים בשיפודים.
העוף מושרה ברוטב טיקה, עשוי על הגריל עד לעסיסיות הנכונה וממתין לבאים, זוהר בצבעים טעימים.


צ'יקן טיקה, צ'יפס, אורז לבן.
חזה עוף בטיקה, צ'יפס ביתי גדול, אורז לבן.

בביקור הראשון בו אכלתי את המנה הזו (התמונה למטה) העמסתי גם דברים אחרים כדי לא להתאכזב ולהשאר רעב.
תוכלו לראות שם קוסקוס עם ירקות, אורז לבן, תפוחי אדמה צעירים עם רוטב עגבניות, צ'יפס ביתי דקיק, וחזה עוף בגריל.
ברגע שנגסתי בשיפוד הראשון - הבנתי שהיה לי עדיף אם כל הצלחת הזו הייתה מלאה בשיפודים קטנים, אדומים ומדהימים.


קוסקוס ירקות, חזה עוף בגריל, שיפודי צ'יקן טיקה, צ'יפס פרוס, תפוח אדמה, אורז לבן.
קוסקוס ירקות, חזה עוף בגריל, שיפודי צ'יקן טיקה, צ'יפס פרוס לרוחב, תפוח אדמה ברוטב עגבניות כלשהו, אורז לבן.

לסיכום הפוסט הקצרצר הזה. אם אתם באזור המסגר ובא לכם טאץ' הודי (או סתם להעמיס מלא אוכל בסגנון ביתי) אל תשכחו את הטאג'ין, הוא גועש על האש, ממתין רק לכם.
השתיה אגב תעלה לכם אותו דבר בין אם היא בפחית או בבקבוק של חצי ליטר, אז אל תישארו צמאים סתם, חבל.


10 תגובות:

  1. מה זה? איפה זה? למה לא אכלנו שם היום?

    השבמחק
    תשובות
    1. הבוחר חומוס אומרים לו גמור8 בספטמבר 2012 בשעה 14:35

      כי לא רצית עופות ושניצלים

      מחק
  2. נראה סוף
    אני חולה על תבלינים צבעוניים של הודים
    גם טעים וגם נראה אש על הצלחת
    עוף טנדורי זה המנה הכי האוהבה עליי

    השבמחק
  3. חומוס אבו צ'יצ'ו8 בספטמבר 2012 בשעה 14:20

    זה נראה מדליק בטירוף
    רק לשים טיפה חריף, משהו קריר לשתות ויאללה לתדלק בהנאה

    השבמחק
  4. נראה כמו היכל הסבאה סטנדרטי.
    הדבר היחיד בתמונות שעושה לי את זה הוא הצ'יפס בתמונה התחתונה.
    הוא חתוך בדיוק כפי שאני אוהב.

    השבמחק
  5. אינטלקטואל עלאק9 בספטמבר 2012 בשעה 23:43

    את החזה עוף המצולם לא הייתי נותן לטעום אף למרים שבאויביי

    השבמחק
  6. המקום מספק שפע הזדמנויות קולינריות לאדם הפשוט, במחירים שווים לכל כיס.
    מי שפלצן מוזמן לאכול בסרגוס הסמוך, שם אתה משלם פי 2 ולא יוצא יותר שבע.

    השבמחק
  7. סטודנט מהקריות19 בספטמבר 2012 בשעה 21:53

    האוכל הזה מזכיר לי קפיטריה של אוניברסיטה.
    מעמיסים לך צלחת גדושה, באיכות בינונית ומחייבים אותך לפי משקל.
    נראה לי שהדבר היחיד ששונה זה השיחות מסביב - במקום אינטגרלים מדברים על שמן ברקס.

    השבמחק
  8. העוף האדום זה אחד הדברים הכי יפים שראיתי פה בבלוג

    השבמחק
  9. מישהו יודע אם המקום הזה פתוח?
    אני כבר שנים מת לאכול שם והיום אני מגיע במיוחד ממצפה רמון כדי לאכול משהו בתל אביב בדרך לצפון ונראה לי שזה המקום המושלם לדפוק ארוחה טובה.

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג