יום שני, 13 באוגוסט 2012

כריך מהיר: נקניקיות קוקטייל מהצומח

פוסט מהיר לכריך מהיר.
הרכיבים פשוטים:

  • נקניקיות קוקטייל מהצומח (טבעול)
  • בגט כפרי עם דגנים (AM:PM - מבית פילסברי)
  • חרדל צהוב (תלמה)
  • רוטב סרירצ'ה
  • רוטב וואסאבי (הלינק מוביל לתמונה גדולה ויפה של הרוטב, הוא מהמשפחה של רוטב החזרת שרובן משתמשים בו)

בגט כפרי, חרדל, סריראצ'ה, רוטב וואסאבי
בגט כפרי, חרדל, סריראצ'ה, רוטב וואסאבי, זווית מחמיאה.


בחלק של ההרכבה כבר לא צריך להיות גאון.
מורחים את הרטבים כמה ואיך שבא לכם, מניחים את הנקניקיות כמו שאתם אוהבים וזהו בערך.
אחרי התמונה הבאה אני אכתוב עוד משהו ואז עוד תמונה.


בגט כפרי, חרדל, סריראצ'ה, רוטב וואסאבי, נקניקיות מהצומח
בגט כפרי, חרדל, סריראצ'ה, רוטב וואסאבי, נקניקיות אפויות מהצומח.



אם שמתם לב, הנקניקיות שלי מושחמות, אפיתי אותן בתנור.
אמנם אפשר לאכול אותן גם איך שהן מגיעות מהמפעל "חיות", אבל לדעתי הן טעימות יותר אחרי צלייה קלה.
תודו שבשביל תמונות כאלה שווה לסבול פוסט מטופש על סנדוויץ'.


כריך: בגט כפרי, חרדל, סריראצ'ה, רוטב וואסאבי, נקניקיות מהצומח
כריך: בגט כפרי, חרדל, סריראצ'ה, רוטב וואסאבי, נקניקיות מהצומח. הכל סגור, הכל מובן.


עם הזווית האחרונה של הכריך אפשר לסגור את הפוסט הזה. אני בטוח שהתרגשתם מספיק ליום אחד, בסה"כ תמונות יפות ורעיון טוב. 
לא ככה?

5 תגובות:

  1. עכשיו אני מבין איך הצמחונים שורדים.
    הם פשוט מפוצצים את המאכלים דמויי הבשר שלהם במלא רטבים ומטשטשי טעם למיניהם, ואז המנה אכילה פחות או יותר. מזכיר לי את הנפלאות שעשיתי במהלך השירות הצבאי עם טחינה.

    השבמחק
  2. כשרק מתחילים לגלול את התמונה האחרונה הכריך נראה כמו בורקס שממולא ברכיבים. זה אפילו יותר טוב.

    השבמחק
  3. נראה מעולה.
    הבן שלי צמחוני, אז אני רגילה למשחקי בישול האלה... אבל לאחרונה אני פשוט קונה את ה'טחון מהצומח' שלהם ומכינה קציצות.
    הקטן מת על זה בבגט!

    השבמחק
  4. נראה מעניין
    התמונות ממש יפות
    איך מכינים נקניקיות מהצומח
    עץ הנקניקיות?

    השבמחק
  5. סיגלית בן-לולו13 באפריל 2015 בשעה 13:01

    אוהבת גם את הוינר הזה

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג