שבת בצהריים, זמן מצויין לנשנוש, ארוחה, משהו טעים, רק לשים בפה,שיהיה טעים, בזמן ששוכבים על הספה ורואים סדרות או מנקים את הבית או משהו כזה, רק שיהיה טעים, כבר אמרתי שזה צריך להיות טעים? למה לאכול אוכל לא טעים?
בכל מקרה, רכיבים:
הוראות הכנה: לשים על תבנית, לשים בתנור, לשים בפה.
באמת, אין פה יותר מדי מחשבה, לשים מעט שמן על הרכיבים, לפלפל, לזרוק לתנור, להוציא כשהכל משחים ומריח נהדר.
התכנון המקורי שלי היה להכין בנוסף טחינה עם שבבי קוקוס ומעט ג'ינג'ר אבל כבר לא היה לי כח לעמוד במטבח והריח של האוכל הטריף אותי.
ייתכן ואח"כ אכין איזה לזניה, יש לי חשק.
נתראה בשמחות.
בכל מקרה, רכיבים:
- נקניקיות מהצומח
- פרחי ברוקולי
- זוג קישואים
- סלסלת פטריות
- שמן
- פלפל שחור גרוס
ברוקולי, פטריות שמפיניון, קישואים, נקניקיות מהצומח |
הוראות הכנה: לשים על תבנית, לשים בתנור, לשים בפה.
באמת, אין פה יותר מדי מחשבה, לשים מעט שמן על הרכיבים, לפלפל, לזרוק לתנור, להוציא כשהכל משחים ומריח נהדר.
התכנון המקורי שלי היה להכין בנוסף טחינה עם שבבי קוקוס ומעט ג'ינג'ר אבל כבר לא היה לי כח לעמוד במטבח והריח של האוכל הטריף אותי.
ייתכן ואח"כ אכין איזה לזניה, יש לי חשק.
נתראה בשמחות.
חינה עם שבבי קוקוס?!
השבמחקלא חינה, טחינה!
השבמחקאבל כן, כעיקרון אפשר לנסות לעשות מטחינה מלא דברים.
אכלתי כבר טחינה עם בסיס עגבניות, מיצים שונים, הכנתי בעצמי טחינה עם וואסאבי וטחינה עם עמבה בתור רטבים, לדעתי יהיה מעניין גם לנסות טחינה סריראצ'ה.
טחינה היא בסיס נהדר לרטבים והיא גם בריאה בפני עצמה.
נראית כמו ארוחה שכל צמחוני ישמח לקבל
השבמחקמומלץ מאוד למי שגר במדינת ישראל 2012 ללמוד טוב איך לעבוד עם ירקות.
השבמחקעם ההתנהלות הנוכחית זה כל מה שנוכל להרשות לעצמנו לאכול.
איפה נאכל את זה? - זו שאלה טובה.
עם מצב הדיור בארץ - מומלץ למצוא סככת גג מספיק רחבה קרוב למקום מגוריכם.
תמשיכו להישחט בסופרים ולקנות במחיר מופקע.
מחקתטעמו קצת אירופה - שם אתה קונה בסופר חתיכת אנטריקוט משובחת ב5 יורו, מניח על האש והחיים יפים.
פה אתה יכול לקנות במחיר הזה ירקות רקובים בסופר.
מומלץ להגר מהר - גם ביבנה כבר נהיה יקר מידי לחיות.
כפי ששלום עליכם האגדי רשם בכתביו - קבורים באדמה ואופים בייגל
מחקהמטבח הצמחוני הוא אחלה מקום להתחיל לבשל בו, פחות התעסקויות עם בשר וחומרי גלם מסריחים. באמת שיש אחלה מציאות.
השבמחק