גם משלוח וגם ארוחה במקום בערב אחד. לא רע בכלל.
איך עושים את זה? ובכן, פשוט מאוד.
1. מגיעים למקום.
2. אוכלים שני משולשים (אחד זיתים ואחד פפרוני).
3. נזכרים שיש אנשים רעבים בבית.
4. מזמינים מגש פפרוני.
5. נוסעים הביתה.
6. ממתינים לשליח.
7. מקבלים מגש פיצה חם.
8. ניצחון.
הפיצה של הברנאל דקה, עם כמות מספקת של רוטב, והפפרוני פרוס דק כך שהוא על מעט חרוך בקצוות אבל לא שרוף, ועם זאת הוא עשוי כהלכה. ככה נמנעים מבעיות של פפרוני חי או שרוף.
לא רע בכלל.
השיקול אגב, לסחוב מגש רותח הביתה (ולתת טיפ על הדלפק) או ללכת הביתה בסבבה (ולתת טיפ לשליח) לא נראה לי כמו משהו שצריך לחשוב עליו יותר מדי, אבל משום מה אנשים לא מסכימים איתי.
כשהגענו למקום היה מחסור בפיצה, זה לא רע כמו שזה נשמע, סה"כ הייתה שם קבוצה של אנשים שאכלה המון פיצה ושאר הפיצה הייתה בתנור ונשארו רק כמה משולשים. אני כאמור לקחתי משולש זיתים (שאפשר לראות אותו למעלה) ומשולש פפרוני (למטה), עליו שמתי רוטב BBQ, ממבחר הרטבים שהמקום מציע (הם מכינים אותם בעצמם והם אחלה).
רוטב הברבקיו שלהם סמיך ועשיר, מתוק ומעט מעושן. אין לי מושג איך עושים רוטב ברבקיו אבל הם עושים את זה טוב.
גם הפיצה שלהם טובה, ככה שסה"כ הכל טוב.
לסיקורים קודמים על פיצה הברבנאל:
פיצה הברבנאל
פיצה הברנבאל | פסח כשר
איך עושים את זה? ובכן, פשוט מאוד.
1. מגיעים למקום.
2. אוכלים שני משולשים (אחד זיתים ואחד פפרוני).
3. נזכרים שיש אנשים רעבים בבית.
4. מזמינים מגש פפרוני.
5. נוסעים הביתה.
6. ממתינים לשליח.
7. מקבלים מגש פיצה חם.
8. ניצחון.
מגש פיצה משפחתית פפרוני של הברבנאל - ככה נראה ניצחון |
הפיצה של הברנאל דקה, עם כמות מספקת של רוטב, והפפרוני פרוס דק כך שהוא על מעט חרוך בקצוות אבל לא שרוף, ועם זאת הוא עשוי כהלכה. ככה נמנעים מבעיות של פפרוני חי או שרוף.
לא רע בכלל.
השיקול אגב, לסחוב מגש רותח הביתה (ולתת טיפ על הדלפק) או ללכת הביתה בסבבה (ולתת טיפ לשליח) לא נראה לי כמו משהו שצריך לחשוב עליו יותר מדי, אבל משום מה אנשים לא מסכימים איתי.
משולש זיתים - פיצה הברבנאל |
כשהגענו למקום היה מחסור בפיצה, זה לא רע כמו שזה נשמע, סה"כ הייתה שם קבוצה של אנשים שאכלה המון פיצה ושאר הפיצה הייתה בתנור ונשארו רק כמה משולשים. אני כאמור לקחתי משולש זיתים (שאפשר לראות אותו למעלה) ומשולש פפרוני (למטה), עליו שמתי רוטב BBQ, ממבחר הרטבים שהמקום מציע (הם מכינים אותם בעצמם והם אחלה).
פיצה פפרוני עם רוטב ברבקיו, הברבנאל, פלורנטין |
רוטב הברבקיו שלהם סמיך ועשיר, מתוק ומעט מעושן. אין לי מושג איך עושים רוטב ברבקיו אבל הם עושים את זה טוב.
גם הפיצה שלהם טובה, ככה שסה"כ הכל טוב.
לסיקורים קודמים על פיצה הברבנאל:
פיצה הברבנאל
פיצה הברנבאל | פסח כשר
למה שתשאיר טיפ על פיצה שאתה לוקח מהמקום?
השבמחקכי האיש בדלפק היה ממש חביב והיה שירות אחלה.
מחקיפה אדיב מצדך
מחקשמעתי שהחשמל מתייקר הלילה ב36%, יש מצב שלא אוכל לחלק יותר טיפים :(
מחקהפפרוני נראה כאילו הוא לא ממש מחובר לפיצה ועומד ליפול כל שניה.
השבמחקכאילו הוא טוגן בנפרד ואז לפני ההגשה שמו אותו על הפיצה.
האם הקונסטרוקציה של העסק הזה יציבה?
נשמאמי שלי אתה!
מחקמה שקורה שם הוא שהפפרוני יחסית דק, ככה שהחום גורם לו לשנות את הצורה לקעורה, זה קורה גם בפיצות אחרות, אבל כאן אין לפרוסות משקל, והן גדולות יותר בקוטר מדומינוס כך שזה יותר בולט לעין.
הן יושבות מצויין על המגש בבסיס הקעריות - מחובר כמו בטון.
למה לא שמים את הפפרוני מתחת לגבינה? היא תעשה כובד וזה לא יהפוך קעור וגם לא יוכל להישרף בקלות כי הגבינה תחסום
מחקאוקיי טוב לשמוע.
מחקזה הזכיר לי את אחד המאכלים האהובים שלי מפעם - פרוסות קבנוס מטוגנות.
אפשר לטגן עם תוספות כיד המלך - גבינה, בצל וכו'.
רק צריך לדאוג שקוטר הקבנוס יהיה גדול מהסטנדרטי (בטח אפשר למצוא כאלה במקומות כמו בוטיק נקניק) ואז ההנאה מובטחת.
מה, אין להם סרירצ'ה כמו בפיצה סרט?
השבמחקיש מחסור סריראצ'ה ארצי כרגע.
מחקבאמת תמונות שוות וגם עושה חשק ללכת לנסות את הפיצה
השבמחקנראה מטריף
השבמחקהאתגר הוא להגיע הביתה יותר מהר מהשליח
השבמחק