יום שני, 6 באוגוסט 2012

השיבה לפיצה הברנבאל

גם משלוח וגם ארוחה במקום בערב אחד. לא רע בכלל.
איך עושים את זה? ובכן, פשוט מאוד.
1. מגיעים למקום.
2. אוכלים שני משולשים (אחד זיתים ואחד פפרוני).
3. נזכרים שיש אנשים רעבים בבית.
4. מזמינים מגש פפרוני.
5. נוסעים הביתה.
6. ממתינים לשליח.
7. מקבלים מגש פיצה חם.
8. ניצחון.


מגש פיצה משפחתית פפרוני של הברבנאל
מגש פיצה משפחתית פפרוני של הברבנאל - ככה נראה ניצחון

הפיצה של הברנאל דקה, עם כמות מספקת של רוטב, והפפרוני פרוס דק כך שהוא על מעט חרוך בקצוות אבל לא שרוף, ועם זאת הוא עשוי כהלכה. ככה נמנעים מבעיות של פפרוני חי או שרוף.
לא רע בכלל.
השיקול אגב, לסחוב מגש רותח הביתה (ולתת טיפ על הדלפק) או ללכת הביתה בסבבה (ולתת טיפ לשליח) לא נראה לי כמו משהו שצריך לחשוב עליו יותר מדי, אבל משום מה אנשים לא מסכימים איתי.

משולש זיתים - פיצה הברבנאל
משולש זיתים - פיצה הברבנאל


כשהגענו למקום היה מחסור בפיצה, זה לא רע כמו שזה נשמע, סה"כ הייתה שם קבוצה של אנשים שאכלה המון פיצה ושאר הפיצה הייתה בתנור ונשארו רק כמה משולשים. אני כאמור לקחתי משולש זיתים (שאפשר לראות אותו למעלה) ומשולש פפרוני (למטה), עליו שמתי רוטב BBQ, ממבחר הרטבים שהמקום מציע (הם מכינים אותם בעצמם והם אחלה).


פיצה פפרוני עם רוטב ברבקיו, הברבנאל, פלורנטין
פיצה פפרוני עם רוטב ברבקיו, הברבנאל, פלורנטין


רוטב הברבקיו שלהם סמיך ועשיר, מתוק ומעט מעושן. אין לי מושג איך עושים רוטב ברבקיו אבל הם עושים את זה טוב.
גם הפיצה שלהם טובה, ככה שסה"כ הכל טוב.

לסיקורים קודמים על פיצה הברבנאל:
פיצה הברבנאל
פיצה הברנבאל | פסח כשר

13 תגובות:

  1. למה שתשאיר טיפ על פיצה שאתה לוקח מהמקום?

    השבמחק
    תשובות
    1. זה אני, סביב סביבה6 באוגוסט 2012 בשעה 20:23

      כי האיש בדלפק היה ממש חביב והיה שירות אחלה.

      מחק
    2. זה אני, סביב סביבה6 באוגוסט 2012 בשעה 20:38

      שמעתי שהחשמל מתייקר הלילה ב36%, יש מצב שלא אוכל לחלק יותר טיפים :(

      מחק
  2. הפפרוני נראה כאילו הוא לא ממש מחובר לפיצה ועומד ליפול כל שניה.
    כאילו הוא טוגן בנפרד ואז לפני ההגשה שמו אותו על הפיצה.
    האם הקונסטרוקציה של העסק הזה יציבה?

    השבמחק
    תשובות
    1. נשמאמי שלי אתה!
      מה שקורה שם הוא שהפפרוני יחסית דק, ככה שהחום גורם לו לשנות את הצורה לקעורה, זה קורה גם בפיצות אחרות, אבל כאן אין לפרוסות משקל, והן גדולות יותר בקוטר מדומינוס כך שזה יותר בולט לעין.
      הן יושבות מצויין על המגש בבסיס הקעריות - מחובר כמו בטון.

      מחק
    2. למה לא שמים את הפפרוני מתחת לגבינה? היא תעשה כובד וזה לא יהפוך קעור וגם לא יוכל להישרף בקלות כי הגבינה תחסום

      מחק
    3. אוקיי טוב לשמוע.
      זה הזכיר לי את אחד המאכלים האהובים שלי מפעם - פרוסות קבנוס מטוגנות.
      אפשר לטגן עם תוספות כיד המלך - גבינה, בצל וכו'.
      רק צריך לדאוג שקוטר הקבנוס יהיה גדול מהסטנדרטי (בטח אפשר למצוא כאלה במקומות כמו בוטיק נקניק) ואז ההנאה מובטחת.

      מחק
  3. מה, אין להם סרירצ'ה כמו בפיצה סרט?

    השבמחק
    תשובות
    1. יש מחסור סריראצ'ה ארצי כרגע.

      מחק
  4. באמת תמונות שוות וגם עושה חשק ללכת לנסות את הפיצה

    השבמחק
  5. האתגר הוא להגיע הביתה יותר מהר מהשליח

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג