יום ראשון, 10 בינואר 2016

VONG: לאכול טבעוני, להרגיש בלי

קפיצה קצרה אל וונג לארוחת צהריים מהעבודה גילתה שפע חדש ישן ושינויים מסויימים בהיצע.

אל המנות הטבעוניות התווספה האפשרות הבאה:MUI THOM NAM
בתפריט היא מוצגת כך: חגיגת פטריות ארומטיות ובצלי העונה (סגול לבן וירוק), עטופים באטריות בשרניות תוצרת בית ברוטב אויסטר צמחוני וסויה שחורה.

לאחר וידוא שאכן מדובר ברכיבים טבעוניים, המשכתי לבקש שיוציאו את הבצלים כולם מהצלחת, וכשראיתי שאכן ניתן לעשות זאת - עברתי למצב שמחה מרובה.

בנתיים, הוגש למרכז השולחן סלט, כחלק מהארוחה העסקית (הסלט בלבד, זה החלק העסקי).

המנה יצאה לאחר זמן די קצת, ובתמונה נראית אותה מנה עם נגיעה של רוטב סריראצ'ה חריף ובוטנים גרוסים, את שניהם אני ביקשתי והוספתי.


MUI THOM NAM: A celebration of fragrant #mushrooms and #handmade #noodles, w. #soy and #vegan #oyster #sauce.

A photo posted by אוכל בחוץ (@food_out) on






שירות: נהדר
ניקיון: כמעט לאכול מהרצפה
אווירה: צעקות ולחץ של צהריים
אוכל: מצויינת, הייתי חוזר בשבילה בכיף פעם אחר פעם


4 תגובות:

  1. נקודה שנשכחה: מחיר המנה הינו 57 ש"ח.

    השבמחק
    תשובות
    1. לא טיפה שוד בשביל מנה נודלס מוקפצות?

      מחק
    2. באמת מחיר קצת חריף, לא ככה?
      אחצ הפטריות הייתה כמהין אולי?
      חחחחח

      מחק
  2. ג'ירף ירדו כמה ליגות בשנה שנתיים האחרונות, וחבל כי היה באמת הטובים ועכשיו נהיה סחלה בררה יענו.

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג