יום ראשון, 17 בינואר 2016

בישול טבעוני קר, או סלט שכולו טוב

נגיד והייתם רעבים בלילה.
רק לדוגמה, לא באמת, אף אחד לא מצפה שתהיו רעבים באמצע הלילה, אבל נגיד.
מה הייתם אוכלים? מה הייתן אוכלות?
רק הקב"ה יודע.


אבל אני אספר לכם מה אני אכלתי.
ובכן, לפניכם מפרט של מה שניתן לראות בתמונה הבאה:

  • סלט מטבוחה חריף
  • עדשים שחורות מונטבטות
  • עדשים ירוקות מונבטות
  • מש מונבט
  • טחינה אל ג'מאל
  • נבטי חמניה
  • שומשום שחור
  • פלפל ארבעת העונות, גרוס
  • מלח גס אדום אטלנטי
  • קרוטונים של אגס בהקפאה יבשה
מחוץ לתמונה היה בגט טרי שעזר עם הניגובים של הרטיבות הטעימה כ"כ שהתרכזה בצלחת.
סה"כ מנה פשוטה בטירוף שלא דורשת הכנה גרנדיוזית - מלבד איסוף ורחצת הרכיבים, שאת רובם אפשר למצוא בסופר כך שלא תאלצו להכין סלט מטבוחה מבושל, להנביט דגנים וזרעים, לטחון שומשום או לייבש אגסים.
בתאבון!




4 תגובות:

  1. נראה טוב, אבל חשבתי שזה מרק או משהו.

    השבמחק
  2. נראה מעולה.
    אצלי אין אבל בכלל

    השבמחק
  3. יא מצחיקים, איך מטבוחה יכולה להיות טבעונית בכלל? הרי מכינים אותה במפעל, לא בטבע!

    השבמחק
  4. גמלאי רומני7 במרץ 2016 בשעה 10:26

    ברומניה קוראים למטבוחה סלט פלפלים, יש לנו כל מיני סלטים, העיקרי הוא הסלט חצילים הרומני, מוכר גם כאיקרה או מחגלוי.

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...