יום שני, 11 בינואר 2016

בריא-בא בריא בר | יד חרוצים 1, תל אביב

לא חשוב שמות, אבל כבר זמן מה שאני אוהב ושונא את המקום הזה.
זה התחיל כשהם (באחד הגילגולים) החליטו לעבור מלא כשר לכשר, ואז מחלבי לבשרי, ואז עוד כל מיני כהנה וכהנה.
אבל עם רוב הדברים הנ"ל יכולתי לחיות, ביקר כי באתי לשם בשביל הסלט.
מה שבאמת הפריע לי הייתה העובדה שהם תמיד, אבל תמיד, לא שמרו על הפרדה בין הקונטיינרים של הרכיבים לסלט, וכך לא משנה מה היית בוחר - היית מקבל גם קצת בצל אדום, קולורבי, טיפה שעועית ירוקה, תירס, עגבניה, והשם ירחם עוד דברים שאולי לא בא לך באותו הרגע.

הבעיה העיקרית שלי הייתה כמובן הבצל, הרי לא מדובר באיזה גילוח כרוב, או פיסה של מלפפון, מדובר בירק פוגעני בכלליות, ובמיוחד בשבילי - הוא עושה לי אלרגיות ובחילות.

בכל זאת, לפעמים אני הולך לשם, מוודא שנפלתי על רגע טוב שאין בו לחץ, ומרכיב לעצמי סלט מהקונטיינרים הפחות נגועים, או אם מדובר בשעה מוקדמת יחסית - אפילו משהו ששום ירק אחר לא שחה בו.

הפעם למשל:
תירס, פלפלים קלויים, חסה, קינואה, זוקיני, חציל, תפו"א אפוי, נבטים, פטרוזיליה, כוסברה, גרגרי חומוס, קרוטונים, טחינה, פסטו, מלח ופלפל שחור.

היה טעים.

3 תגובות:

  1. מה זה קינואה, ממה עושים את זה?

    השבמחק
  2. סלטים זה אולי אוכל של חיות או בחורות או משהו
    לא משהו של גברים
    חחחח

    השבמחק
  3. גמלאי רומני7 במרץ 2016 בשעה 10:27

    בתקופה של צ'אושסקו לא היה לנו ירקות, אז מי שהיה חי על רגל גדולה (ביטוי לחיי פאר) היה אוכל סלט אצות, כי זה מה שהיו מביאים מהים.
    הרבה לפני שעלינו לארץ והתאילנדים הביאו את זה איתם לאתרי בניה וגנבנו את זה מהם.

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...