כל החבר'ה נפגשים לעסקית.
לא ידענו מה בא לנו ובסוף נכנסנו למקום פינתי חמוד ומזמין.
כבר בדלת הזהירו אותנו שמדובר במקום צמחוני \ טבעוני, מה שלא הפחיד אף אחד בשום צורה.
הגיע תפריט חביב ביותר, וכולנו לקחנו עסקיות פסטה, והסכמנו על פיצה לחלוקה בתור פינוק.
העסקית מתרחשת בין שתיים עשרה לארבע, וכוללת לחם, טחינה, סלט ושתיה שמגיעים עם כל מנה.
כל האלמנטים של העסקית היו טעימים, משהו מפתיע היות ורוב ההיצע בז'אנר תמיד מנסה לחסוך על חשבון הלקוח.
הרביולי שלי היה מצויין.
שאר הסועדים גם נהנו מאוד.
לגבי הפיצה הייתה הסכמה שזו לא פיצה שבאים במיוחד בשבילה כשמחפשים פיצה, אבל בתור ערך מוסך לארוחה, או פיצה שאיננה מפיצריה היא דווקא לא רעה בכלל.
מאז הביקור כל הסועדים הביעו עניין לחזור למקום שוב, וזה כבר אומר את הכל.
באזור שבו ההיצע דל, והאפשרויות נוטות לאכזב - פיצרון היא פנינה, נווה מדבר, ועוד שלל מילים.
אגב, מסתובבת שמועה שיש להם גם בופה ממש מעניין מדי פעם, ותערוכות בחלל המסעדה.
מה יהיה עם כל הטבעוני צמחוני ושאר מחבקי העצים האלה?
השבמחקמספיק עם החמוצים, אפשר קצת בשר?
זה אוכל של לפלפים תל אביבים.
השבמחקשכחת לציין גם שלמרות שהכל צמחוני\טבעוני המחיר לא יורד מ40 שקל למנה.
בעזרא ובניו אני קונה בזה 4 שיפודי בשר, ומקנח בפיצוץ גרון עסיסי.
לא הבנתי אם זה יחסי ציבור לשיפודיות שלוכדות חתולים מאחורי הפח, או ש פוסט נגד האפודים הצהובים שאני רואה כמעט בכל בלוג אוכל בימים האחרונים.
מחקדי כבר עם התגובות הממומנות מטעם השקרנים הנוכלים!
אף אחד לא מוכר אוכל אמיתי בפחות מארבעים שקל אלא אם זה פיתה עם סלט וטחינה בפלאפל. ארבעים שקל זה מחיר הוגן לעסקית תפסיקו לזבל את השכל יא רמאים ונוכלים.
העיטורים של הפסטו נראים כמו שק אשכים אבל חוץ מזה נראה טעים
השבמחקהאוכל שלהם הוא אכן לא חוויה קולינרית מסעירת חושים שצריך לכתוב עליה הביתה בהתרגשות.
השבמחקעם זאת, חייב אני לציין כי מדובר במקום חביב שעושה את עבודתו נאמנה, מצטיין בשירות לקוחות, והמחירים שלו הוגנים.
בברכה,
יורי לצוב
בלוגר מזון בינלאומי