ערב חורפי מחוץ לסינמטק.
כל המקומות מתחילים להתקפל, אנשים בורחים פנימה.
מסתבר שהסניף של דבוש סגור גם הוא, אולי אף לתמיד.
נכנסנו רעבים אל הסניף של טוני וספה ברחוב הארבעה.
כולם בחרו משהו, ורק אני בהיתי ארוכות בויטרינה הארוכה.
סלדתי מכל האפשרויות, עד שלבסוף ראיתיה, פיצת ארבעת הגבינות.
בתאורה החלושה לקח לי זמן להבין מה היא ומי היא.
הפרמז'ן המגוררת נראתה כמו בצל שקוף, הגבינה הכחולה נראתה כמו משהו לא ברור.
האדום שבתמונה הוא טפטופי טבסקו שהוספתי כדי להוסיף קצת עניין בפה.
לא, זו לא הפיצה הטובה בעולם.
זו אפילו לא הפיצה הטובה בטוני וספה.
מה שכן, נסגרה לי הפינה.
פיצה לבנה (ללא רוטב עגבניות) עם 4 סוגי גבינות: מוצרלה, פרמז'ן, מוצרלה טריה ורוקפור |
טוני וספה היו בעבר מקום שזללתי בו פיצות רבות בסניפים השונים לאורך השנים, אך מרגיש שבכל סניף חדש שנפתח - הרמה יורדת מעט. ההיצע דווקא גדל עם השנים, וכך גם מספר המקומות שאפשר להשיג את הפיצות.
מאז הסניף של 2007 בדיזינגוף שהיה רחוק לי מדי אבל טעים מכדי לא ללכת ועד הסניף של רוטשילד שהייתי אוכל בו ללא הכרה - הפיצריה בכללותה הייתה מוקד פופולרי לכלל וחביבה עליי בפרט.
הפעם היה איזה פספוס.
הסוד, לדעתי לפחות, הוא לקחת בסניף (או להזמין משלוח) של הפיצה הספציפית שרוצים, וההיצע הוא רב. התוצאה נאפת במיוחד בשביל המזמין ולא מבלה על הדלפק \ בחימום מחודש.
מה אני אם לא פייר, ופראייר של פיצות בתלכס.
למה הם הכינו פיצה ללא רוטב עגבניות זה הרי לא טעים בכלל! כל הטעם הוא בפרי העגבנייה העסיסי שמוסיף את הלחות והחמיצות, לא פילא שלא היה טעים לך!!
השבמחקכי זו פיצה במשקל, והעגבניות לא דרושות בשביל להרגיש שומן רווי במגוון טעמים בפה.
מחקאני מזמין בטוני וספה רק ארבע גבינות. במאה ועשר שקל לקילו, גם את הבצק הייתי מרדד לו זה היה תלוי בי.
1.חבל שלא מצויין מחיר למנות שאכלת
השבמחק2.אף פעם לא הבנתי את אלה שהולכים לפיצרייה ומזמינים פיצה מוכנה מהדלפק אחרי שעמדה זמן נכבד.
איזה מזל שאנשים בתל אביב ויתרו על חלום רכישת הדירה (שהרי לא לרמתם לגור במקומות פריפריה מזעזעים כמו חולון וראשון לציון)
השבמחקככה יש להם כסף לקנות פיצה במחיר לקילו של אנטריקוט מובחר.
תוני וספא זה באמת פיצה אליפות
השבמחקרק תלונות, נהנית תגיד תודה!!
השבמחקפתחו סניף בנתניה ובאמת טוב ואהבתי
השבמחקקצת הפריע שלא שומר כשרות אבל באתי בשבת אז אין תלונות חחחחחח
הסניף עדיין פתוח עוד והבלוג שלכם סגור אז נראה לי שהפיצה המגעילה זה אתם
השבמחקמה בעצם ההגדרה של פיצה אם מותר למשהו להיקרא פיצה אם הוא לא מכיל רוטב עגבניות? מה עוד ימציאו? פיצה לבנה טבעונית? ואז מהשימוש הקדוש של לחם-עגבניה-גבינה יישאר רק הלחם?
השבמחק