אתמול פירסמתי תמונה של מנה מאבו-אדהם והלייקים זרמו כמו מים.
הבנתי שאתם אוהבים תמונות של חומוס ושאתן אוהבות את הפול והגרגיר, ולכן היום אקדיש את הזמן לחיפוש תמונות טובות של אבו אדהם שצילמתי בתקופה האחרונה ואעלה אותן לאתר בהוד והדר.
בתמונה: מנה חומוס פול עם גרגירים וטחינה, אגם של שמן זית איכותי, פטרוזיליה טריה, כמון ופפריקה.
תענוג בכל ניגוב.
הבנתי שאתם אוהבים תמונות של חומוס ושאתן אוהבות את הפול והגרגיר, ולכן היום אקדיש את הזמן לחיפוש תמונות טובות של אבו אדהם שצילמתי בתקופה האחרונה ואעלה אותן לאתר בהוד והדר.
בתמונה: מנה חומוס פול עם גרגירים וטחינה, אגם של שמן זית איכותי, פטרוזיליה טריה, כמון ופפריקה.
תענוג בכל ניגוב.
יא וואראדי איזה תמונה חמה ומגרה
השבמחקרואים שאכלת וגם שבעת
מרוב טעמים בטח בכלל לא הרגשת מה אתה אוכל אני תמיד מעדיף את החומוס שלי נקי כמו שהוא בא מהקופסאות של הסופר או כמו שנותנים לילדים שמפחדים מהגרגירים.
השבמחקתאמין לי רק חומוס נקי אתה יכול להבין בכלל את הטעם והמרקם כי כשאתה שם פול ותיבול בסוף אתה לא יודע מה היה לך שם בתוך הסמטוחה.