ארוחת צהריים בקפה מונטיפיורי שבתל אביב הפכה לסיוט כאשר קיבלתי פיצה ממש יפה שהבצק שלה לא היה אפוי במרכזו.
לאחר בקשה והסבר החזירו אותה אל התנור, משם היא חזרה טיפה יותר שרופה מבחוץ אבל עדיין כמעט נוזלית.
החוויה הייתה דומה לכל הסועדים, וכולנו ישבנו וחיכינו שוב ושוב לאותו חימום נכסף שיאפה את הפיצה עד סופה האכיל.
לאחר בקשה והסבר החזירו אותה אל התנור, משם היא חזרה טיפה יותר שרופה מבחוץ אבל עדיין כמעט נוזלית.
החוויה הייתה דומה לכל הסועדים, וכולנו ישבנו וחיכינו שוב ושוב לאותו חימום נכסף שיאפה את הפיצה עד סופה האכיל.
מפתיע מה שאתה כותב כי התמונה נראית פגז. חבל.
השבמחקהתמונה באמת טובה, וגם לפיצה עצמה היה ים של פוטנציאל, אבל הבצק לא היה עשוי גם אחרי שני סיבובים בתנור.
מחקהיי! זה קרה גם בפעם אחד שישבנו שם בהפסקת צהריים. היה פיכסתי למדי!
השבמחקעוד מישהו שם לב לחתיכה החסרה בצד שמאל של מרכז הפיצה?
השבמחקאני דווקא חושב שלפיצה יש לוק של פיצה קפואה בסופר שזרקו עליה תוספת של פטריות טריות וכמה עלים.
השבמחקמקווה שקיבלתם בסוף איזשהו פיצוי על עוגמת הנפש שבוודאי נגרמה לכם.
pizza looks good
השבמחקvery ,much like karpion pizza in my city