יום שני, 6 ביולי 2015

בכור את שושי (סניף יד חרוצים)

כמנהגי לאחרונה, החלטתי לאכול ארוחת צהריים בריאה.
ירקות הם בריאים, נכון? אז הלכתי לאכול תבשיל ירקות על קוסקוס.

למעשה, ביקשתי על חצי אורז וחצי קוסקוס, אבל קיבלתי רק את השני, וגם הוא היה מבושל יתר על המידה, דייסתי, כמו הירקות, קצת לא נעים לשעת צהריים שהיא למעשה בוקר, גם הירקות בושלו יתר על המידה.

בכל מקרה:
לשולחן הגיעה מלצרית ממש נחמדה (ומבולבלת) ששכחה את השתיה, את ההזמנה, והביאה לנו צלוחית פינוק של תבשיל בקר ושעועית (שני טבעונים, שהזמינו מנות טבעוניות, אבל זו כבר לא אשמתה).
בעבר המקום היה דופק טוב יותר, ולא דופק את הלקוח.

קוסקוס, ירקות, צ'רשי ועוד
קוסקוס, ירקות, צ'רשי ועוד.

עם כל האמור לעיל - היה טעים.
מושי, מעיך, לעיס, דייסתי, ועדיין, הטעם היה טוב.
אה, ועוד נקודה - הפעם מהעבר: אם אתם רוצים לוודא מה אתם אוכלים, תעשו לעצמכם טובה ותסבירו למלצרית בדיוק מה הולך. פעם לקחתי מהם שתי מנות שעועית צמחוניות, ובדיעבד התברר שהשעועית מבושלת ממילא עם גושי בקר עצומים, והצמחונות של המנה היא שלא מוציאים לכם אותם מהסיר לצלחת. סתם שתדעו, אם אתם מנסים להמנע או משהו.

בסה"כ מדובר במסעדת פועלים לא רעה שמשחקת על עניין האוכל הביתי די טוב, אז אם אתם בסביבה וזה.
וגם: היה מלון לקינוח! (על חשבון הבית)

8 תגובות:

  1. לא יאומן שאנשים משלמים עבור קצת אורז, קוסקוס וירקות עשרות שקלים
    אחר כך מתפלאים למה לא סוגרים את החודש

    השבמחק
  2. כמו שהסנדק פישי הגדול אמר: "הורג אנשים לא אכפת לך כלל לירות בבני אדם איך אתה מסוגל".
    על כל ירק מגעיל וחתיכת בשר שמגיעה לך לצלחת אתה הורס לאנשים את הפרנסה של העסק עם סיפורים על גועל נפש.
    אתה לא אוהב לראות זוועות? אל תלך לאכול בחוץ, תחליף את השם של הבלוג למשהו אחר, אולי בן אדם שכל הזמן קשה לו לראות שאנשים אחרים עושים רע לאוכל שלו.
    העיקר הבריאות.

    השבמחק
  3. הם קוראים לזה מסעדת פועלים, אבל זו לא מסעדה, אין שם פועלים (רק במטבח), ובטח שלא מחירים של פועלים.

    זה יותר כמו בית תמחוי לעובדי הייטק והסביבה שרוצים טעם של סבתא ומתפשרים על טעם של תחת.

    השבמחק
  4. מקום טעים, נראה לי שווה את הכסף, לא?
    מה המחירים שם, שלושים ארבעים כזה לארוחה עם שתיה?

    השבמחק
  5. נראה לי שלא סתם כותב המאמר לא ציין מחירים.
    הוא פוחד שאם הוא יכתוב שהוא שילם 50 שקל על ארוחה שנראית כאילו יצאה הרגע מבית תמחוי, הוא יצטרך להתחבא מתחת המיטה שבועיים, עקב הבושה.

    השבמחק
  6. אני לא מבין איך אפשר לאכול את המנות בתמונות, ולא להרגיש שמשהו חסר, אבל כנראה שזה כל הקסם

    השבמחק
  7. אני מכינה קוסקוס לפחות פעם בשבוע, ובחיים שלי לא יצא לי מרק דייסה כמו שהם מגישים בלי בושה. אנשים חושבים שהם יכולים לשים בסיר את כל הרכיבים ויצא להם כמו של סבתא או של אמא, אבל בתכלס יוצא להם ג'ורה בתוך צלחת, עם עיסה ודמעות של עובדים אפריקאיים שלא מבינים למה הם מזיעים כל היום לתוך סירים של אוכל מתפורר לפירורים.
    מרק? קוסקוס? ירקות? הצחקתם!!!

    השבמחק
  8. נשמה מקומות כאלה של קציצה קוסקוס חריימה זה בליינד מקומות של אלבנת און, אתה שם את הארבעים שקל שלך, המאפיה שמה עוד מאתיים, כותבים אכלת מלא קובה סלק ופתאום המקום רווחי והמסים זורמים כמו מים.

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...