יום שישי, 3 בינואר 2014

סופיצה | Soupizza | הפתעת מרקים

ביום שאחרי חגיגות השנה האזרחית החדשה החליטו לפנק אותנו בעבודה.
מלבד סרט בשעות אחר הצהריים - לארוחת הצהריים עצמה הקימו עמדת מרקים, עם סירים חמים היישר מסופיצה.

בסירים היו:

  1. מרק מינסטרונה
  2. מרק בטטה
  3. מרק אפונה
את המינסטרונה לא טעמתי, אבל מרק הבטטה היה די טוב, כאשר מרק האפונה היה מצויין וחזרתי אל הסיר שלו שוב ושוב במהלך היום, אינספור פעמים.
מיותר לציין שבאותו היום אף אחד לא טרח לצאת החוצה לארוחת צהריים.

בנוסף למרקים היו גם מיני לחמים קסומים, פסטו, טפנד זיתים וממרח עגבניות מיובשות.
רבים השתמשו בהם לטובת הלחמים, אבל אני בעורמה רבה שמתי את הפסטו במרק ויצרתי מרקמים וטעמים חדשים וקסומים.

להלן התמונות:

סופיצה: שלושה מרקים + לחמים וממרחים
עמדת פינוקים

מרק בטטה, פסטו, קרוטונים, לחם
מרק בטטה בליווי קרוטונים, פסטו ולחם קסום

מרק אפונה, פסטו ולחם.
מרק אפונה פלאי וקסום
אם אתם בקטע של תלונות, אז הנה שתיים:
  • חבל שלא עושים את זה כל יום
  • הקרוטונים נרטבו ממש מהר והיה צריך לאכול אותם בעוד המרק בוער בפה בכדי שלא יאבדו מהקראנץ'

תגובה 1:

  1. אישתי חובבת גדולה של מרק אפונה, אולי ניתן גיחה.
    דווקא מ3 המרקים, אני הייתי הכי סקרן על המינסטרונה.

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג