לפעמים מחמם את הלב לראות איך מקום יכול להתחיל בינוני עד חלש ופתאום לתפוס תאוצה, לייצר אחידות טעמים ולא סתם טעמים אלא הטעמים הטובים באזור המיידי.
בשקט בשקט, הפכו גרגר הזהב למקום החם ביותר בשוק לוינסקי. ארוחות צהריים שוקקות, תור מסביב לבניין בימי שישי, וחומוס ששמו יוצא למרחקים (וגם סלטים כיד המלך). גרגר הזהב הוא שם דבר.
למטה תוכלו לראות ארוחת צהריים זריזה של שישי בבוקר: חומוס גרגרים, צ'יפס, כרובית מטוגנת והרבה פטרוזיליה בשביל הטעם והצבע.
מקנאים? יאללה, לכו חפשו (את החומוסיה).
ביוש!
חומוס, צ'יפס, כרובית |
חבל שאנשים לא מבינים כמה הצ'ופרים הקטנים ליד המנה העיקרית חשובים.
השבמחקבא לי לרוץ למקום רק בשביל הכרובית לא משנה מה הטעם של החומוס.
נ.ב.
אם הכרובית היא לא חינם, אז שכח ממה שכתבתי ומדובר בגנבים בני גנבים
לא סתם ישראלי, גם מכוער וגם מסריח.
מחקאנשים מנסים להתפרנס, מביאים לך מנות בחצי מחיר ממה שכל הגנבים לוקחים ועוד יש לך פה לפתוח ג'ורה ולהתחיל לדבר סריחה על אנשים טובים.
בושה!!!
אל תרתח אדון עזריאל
מחקתמיד יהיו כפויי טובה ששום דבר לא יהיה מספיק טוב בשבילכם ותמיד יהיה להם מה להגיד
סחלה.. שידברו...
זה באמת אחלה מקום לאכול בו, טעים ונקי וגם המלצריות נחמדות מאוד.
השבמחקהחומוס באמת טעים (כנראה בין ה3 הכי טובים שאכלתי)
השבמחקחבל שהמנות קטנות בצורה מביכה (למען הסר ספק בחרתי בחומוס 'גדול'), בנוסף גם אף אחד לא הציע לי ריפיל או בכלל התייחס אלי פרט למקרה שבו ביקשתי חשבון
ייתכן והיה מדובר בצהריים, או צהרי יום שישי?
מחקיש להם פרקי לחץ שהם אכן מתקשים להתמודד איתם, וזה בא לידי ביטוי בשירות בעיקר, אבל האוכל עדיין שווה את ההמתנה.
תתביישו לכם, מוציאים את העיניים לאנשים, בזמן שהם בדיאטות!
השבמחקמקווה שבחומוס היה שתן ובכרובית הייתה כרישה!
הבנתי שהם עובדים עכשיו בשעות הערב או משהו, נשמע שווה.
השבמחק