יום ראשון, 1 בספטמבר 2013

רובן | כוחו של קורנביף

ביום שלישי יצאנו הבולס ואני לחגוג לחבר טוב שלנו את יום הולדתו.
אמנם לחבר כבר היו תוכנית עם בת זוגתו - אבל זה לא ממש הרתיע אותנו.
הופענו ללא הזמנה במקום עבודתו וגררנו אותו לסיבוב אלכוהול ברחוב הארבעה.
לאחר ששני מקומות שתכננו עליהם היו סגורים, נפל פור והתיישבנו לשתות בBBB. אמנם מדובר בהמבורגריה על גבול הדיינר, אבל יש להם בר לא רע, עם מחירים טובים וקוקטיילים עוד יותר טובים (אבל זה כבר בפוסט אחר).
הנקודה של הפוסט הזה היא האחרי - כשחשבנו לאן ללכת וסגרנו על רובן.


קורנביף, חרדל, אלף האיים, חסה, עגבניה, חרדל, לחם לבן.
קורנביף, חרדל, רוטב חזרת, חסה, עגבניה, חרדל, לחם לבן.


זה היה קסום, כל האזור של הארבעה \ סינמטק  \ אבן גבירול שוצף-קוצף במסעדות, ועם זאת ההחלטה הייתה כה פשוטה. בלי להתאמץ ידענו איפה למצוא את השירות החייכני והחביב ביותר, את הכריך העסיסי והטעים בכל האזור, את הבריזה של המרפסת ואת השקט היחסי שכ"כ חסר במסעדות בימינו, להכנס, לשמוע מעט מוזיקת רקע ולא יותר מזה, בלי צרחות של ילדים, זעקות של לקוחות ורעש אינסופי של מטבח.

אני לא יודע מה עוד אפשר לכתוב על רובן, אז הנה מקבץ פוסטים קודמים עליהם:




2 תגובות:

  1. איך בדיוק זה שונה מסנדביץ פסטרמה שאני יכול להכין ממוצרים שקונים בסופר?
    הרובן הזה תמיד נראה לי כמו עבודה בעיניים לתל אביבים, בגלל זה בטח גם כל הסניפים שלהם נסגרו לא?

    השבמחק
  2. זה נכון שרובן סוגרים עכשיו את כל הסניפים?
    חשבתי שדווקא הלך להם טוב, במיוחד עם תשבוחות מהללות כאלה.

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...