חומוס, פול, טיפה גרגירים, קצת טחינה, פטרוזיליה, חמוצים, שמן זית ופפריקה. |
לפעמים יש ימים בעבודה, ימים רעים, אבל אז עוזר שיש חומוס טוב בסביבה.
חומוס בהדונס נמצא במרחק הליכה סביר, והוא ממוזג - ככה שביום חם אפשר לעמוד שניה באוויר הקריר ולתת לפס הזיעה בגב להתייבש לפני שמתיישבים לאכול מנה.
אנשים רבים שואלים אותי למה אני דוחף את החמוצים לתוך החומוס כשאני אוכל בבהדונס, והתשובה לכך פשוטה: ההגשה היא עצמית, ונותנים גם סלסלה עם פיתות, ככה שאין מספיק מקום בידיים לשתיה, חומוס ופיתות, וצריך לעשות פשרות.
הפשרה שלי היא לא ללכת כמה פעמים, אז אני זורק את התוספות לתוך מנת החומוס.
זה מה יש, תתמודדו.
קיצור, חומוס טעים, עבודה קשה, מה עוד יש לאדם הפשוט בחיים?
לא יודע.
אני לא מבין את המקומות האלה שקוראים להם חומוסיה, אבל צריך זכוכית מגדלת כדי למצוא את החומוס בתמונה שלך
השבמחקכנראה לא שמעו על צילחות במקום הזה.
השבמחקזה מזכיר את הסצינה מהסרט "הצילו את המציל" בה המלפפון החמוץ טובע
כל הקוטלים פה קנאים.
השבמחקשיישבו בבית ויאכלו גרגרי חומוס מקופסת שימורים.
בהדונס היא אימפרית חומוס ישראלית - האימפריה ליתר דיוק.
אלפי סועדים ביום אינם טועים.
אנונימי צודק ואוסיף שהצילחות מדהים
השבמחקכזה ציור יפה של נוף הנגב כולל פפריקה בתפקיד קרני שמש גם ואן גוך היה מתקשה לייצר
התגובות הציניות לפוסט אינן לרוחי.
השבמחקאני מתחיל לחשוב שאני לא מספיק ציני על מנת לקרוא בבלוג שלך.
תראה, אני אגיד לך בדיוק מה הבעיה של האנשים בארץ הזאתי:
השבמחקאנשים לא יודעים לפרגן.
בא בן אדם, פותח זיכיון של מקום מוצלח, עושה אוכל מוצלח שלא נופל ברמה, פתאום כל אחד נהיה לי אנין טעם וחומוסאי גורמה. יאללה גם כן, תבואו תנגבו ולכו בביתה שלכם. פה זה לא צורפת, חומוסולוג מתחיל צריך להבין שכל העיסות הן אותה הדייסה. אתה מקבל מה שאתה משלשל.
This hummus looks very beautiful, I must say that from all the Bahadunes places I've visited this must be one of the best - it and the original one in Ramat Gan.
מחקThey might not be the nicest people, but they sure know how to follow the recipe and fill the hear of this foodie with joy.
האמת היא שממש טעים שם ולא יקר
השבמחקיש הרבה מקומות ישיבה גם.. קצת אווירה שכונה אמנם