יום רביעי, 7 במאי 2014

בפסח הזה כולנו מצה

אחרי שבחג הראשון סעדתי ארוחה טבעונית קסומה לצד צמחוניים וטבעוניים בגולה (אציג אותה בפעם אחרת) בחג השני יצא לי לסעוד בשולחן כשר.
למרות שהמנות העיקריות היו בעיקר פגרים (עוף ודג), היו פתרונות מן הצומח.
בואו תראו!

מצה, חמוצים, שעועית ירוקה, סלט, חצילים, טחינה
מה טעים ומה נחמד

בסיבוב הראשון (למעלה) אכלתי מעט מצה עם הרבה טחינה (מחוזקת בשמיר ושום), חצילים קלויים, שעועית ירוקה ברוטב חרדל ועגבניות שרי, וגם מגוון מחמצים (כרובית, גזרים, פלפלים ועוד).

בסיבוב השני (למטה) אכלתי בטטות מהתנור, במיה, עוד חצילים, אורז קסום שעליו שמתי שליכטה של טחינה, ועוד קצת מצה. הכל ירד חלק בגרון עם קולה זירו קרירה.


אורז, במיה, בטטה, חצילים, טחינה, מצה
מה נחמד ומה טעים

חדי העין יוכלו לראות שהייתה קערית סלק ליד הצלחת שלי, אבל אני לא אוכל סלק אז שילך למות בפינה לבד בחושך.
היו עוד ירקות שאני לא אוכל, ולכן גם הם לא מופיעים בצלחת שלי ולא אטרח לספר לכם עליהם.
ככה זה בחיים. לפעמים אתה פוקאצ'ה קסומה ולפעמים אתה סתם מצה.

5 תגובות:

  1. איפה החרוסת, איפה הקרפס, זה חג זה?

    השבמחק
  2. זה קצת מחליא אותי אבל מי אני שאשפוט

    השבמחק
  3. עדיף כבר לאכול מרור

    השבמחק
  4. חורה לי מאוד הדיבור הלוקה בחסר באשר למילה "פגרים" בקונטקס של דבר אכיל, ובייחוד בבלוג העוסק אוכל.
    מוטב היה אילו לא היה שימוש בביטוי פוגעני ומדכא תיאבון זה.

    השבמחק
  5. you are a lucky person to have such good food on your home table

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...