אתחיל מהחדשות הטובות - המקום נסגר.
בגלל שהוא נסגר, פחות חשוב לי להוציא את כל הרעל על המרור שאכלתי בפעמים שביקרתי.
מספיק לספר שהאוכל לא היה משהו, השירות לא היה משהו, ונראה שאנשים פשוט בחרו להצביע ברגליים.
הלקח צריך להיות פשוט: אין טעם לפתוח חומוסיה אם אתם לא יודעים להכין חומוס טוב, אפילו אם מדובר בזיכיון של מותג מוכר ומצליח.
יום טוב!
בגלל שהוא נסגר, פחות חשוב לי להוציא את כל הרעל על המרור שאכלתי בפעמים שביקרתי.
מספיק לספר שהאוכל לא היה משהו, השירות לא היה משהו, ונראה שאנשים פשוט בחרו להצביע ברגליים.
הלקח צריך להיות פשוט: אין טעם לפתוח חומוסיה אם אתם לא יודעים להכין חומוס טוב, אפילו אם מדובר בזיכיון של מותג מוכר ומצליח.
יום טוב!
חומוס, פול, גרגירים וטחינה, וכל אחד מהם יותר מגעיל מהשני. |
רק בינינו ובגלל זה אני כותבת את זה באילום שם.. הם הרי מגיע להם כל מה שקיבלו, המקום הזה עשה לי קילקול קיבה מהסיוטים, לא יכולתי ללכת שבועיים מרוב שנקרע לי התחת על האסלה.
השבמחקואני לא מגזימה, כי אין מה ללכלך עכשיו, האנשים הלכו הביתה, אבל כשהם היו איזה רע היה, השם ישמור.
למה לא מזהירים בזמן אמת על המפגעים האלה?
השבמחקמה זה פה - בלוג אובייקטיבי או בלוג לאקק שכותב רק דברים חיוביים?
אכלתי שם, לא אהבתי, אבל גם לא חזרתי.
השבמחקקצת בושה
השבמחקפרנסה של בן אדם ואתם ככה צוחקים וצ והלים על עסק שקורס
לא מובן לי הקטע הזה - המתכון לא בא עם הזיכיון?
השבמחקמילא היית מתלונן על שירות גרוע אבל קשה לקבל את העובדה שיש הבדלים באיכות האוכל בין סניף אחד למשנהו
הייתי שם, היה לא טעים אבל לא חוויה נוראית כמו שאפשר להבין מהתגובות למעלה.
השבמחקיצא לי לאכול בחומוסיות נוראיות יותר (למשל חומוס כפול בנחלת בנימין)
מה זה פינתי
השבמחקזה חומוס שעשה משהו רע אז שהוא עומד בפינה?