למי שלא מכיר - בימי ראשון פיצה דומינוס יוצעים במבצעים שמטרתם לעודד את כמות ההזמנות.
השבוע הם יצאו בהכרזה כי על הזמנה של פיצה משפחתית ניתן לקבל עד חמש תוספות חינם.
בדקנו ומצאנו:
לצערי הרב שני מגשי הפיצה שהזמנו הגיעו מעט שונים מאיך שרצינו אותם.
במגש בו ביקשנו דאבל פפרוני קיבלנו רק חצי פפרוני (וחצי דברים אחרים שהיו אמורים להיות על כל המגש).
במגש עליו היו מגוון תוספות מן הצומח (חצילים, תירס, אננס, פטריות) החלוקה גם לא הייתה כפי שהייתה אמורה להיות, אבל ההפתעה האמיתית הייתה תוספות שלא היו אמורות להיות שם (חתיכות של בצל וזיתים שהסתתרו מתחת למעטה הגבינה הכפולה).
אבל הנה כמה תמונות, כי אוכל קודם כל טועמים עם העיניים:
בסיטואציות כאלה תמיד חשוב לנסות להמנע מפיתויים של "חינם" שגוררים את הפיצה שלכם להראות כמו סלט ולא כמו מאפה איטלקי חינני עד סקסי.
ההמלצה היא אכן לפזר את התוספות וליצור עניין של מרקמים ושילובים באזורים שונים של הפיצה.
הבעיה היא כמובן שלא תמיד האדם בסניף שמקבל את ההזמנה יודע לבצע אותה - הן מבחיה של איכפתיות ומתן שירות איכותי והן מבחינה של לחץ בימים של מבצע בהם כולם משתוללים עם ההזמנות.
תוכלו לראות ששום דבר לא דאבל בפפרוני הנ"ל.
על הצד הטוב ניתן להגיד שהוא הגיע עשוי בדיוק כפי שביקשו אותו, אבל אולי זה סתם היה צירוף מקרים.
לצער כל הכותבים בבלוג - לאחרונה נרשמה ירידה באיכות הפיצות המוצעות מהרשותות הותיקות והאהובות.
הפיצה יכולה להיות אותה הפיצה, אבל אולי איכות ההכשרה או רמת העובדים נפלה.
כעת נותרו רק הפיצריות הפרטיות לעזרנו.
לחלק מהפיצריות הפרטיות אין שירות משלוחים בעוד לאחרות יש מחירים מופרזים על היותן פיצות בוטיק.
את השיקולים שלכם תעשו לבד, אבל באמת, לפעמים אוכל הוא רק אוכל ואפשר להכין גם פיצה עם חצי פיתה, קטשופ וגבינה.
השבוע הם יצאו בהכרזה כי על הזמנה של פיצה משפחתית ניתן לקבל עד חמש תוספות חינם.
בדקנו ומצאנו:
לצערי הרב שני מגשי הפיצה שהזמנו הגיעו מעט שונים מאיך שרצינו אותם.
במגש בו ביקשנו דאבל פפרוני קיבלנו רק חצי פפרוני (וחצי דברים אחרים שהיו אמורים להיות על כל המגש).
במגש עליו היו מגוון תוספות מן הצומח (חצילים, תירס, אננס, פטריות) החלוקה גם לא הייתה כפי שהייתה אמורה להיות, אבל ההפתעה האמיתית הייתה תוספות שלא היו אמורות להיות שם (חתיכות של בצל וזיתים שהסתתרו מתחת למעטה הגבינה הכפולה).
אבל הנה כמה תמונות, כי אוכל קודם כל טועמים עם העיניים:
חצילים, תירס, אננס, פטריות פורטבלו, גבינה כפולה |
בסיטואציות כאלה תמיד חשוב לנסות להמנע מפיתויים של "חינם" שגוררים את הפיצה שלכם להראות כמו סלט ולא כמו מאפה איטלקי חינני עד סקסי.
ההמלצה היא אכן לפזר את התוספות וליצור עניין של מרקמים ושילובים באזורים שונים של הפיצה.
הבעיה היא כמובן שלא תמיד האדם בסניף שמקבל את ההזמנה יודע לבצע אותה - הן מבחיה של איכפתיות ומתן שירות איכותי והן מבחינה של לחץ בימים של מבצע בהם כולם משתוללים עם ההזמנות.
דאבל צ'יז, פפרוני, שום פרוס |
תוכלו לראות ששום דבר לא דאבל בפפרוני הנ"ל.
על הצד הטוב ניתן להגיד שהוא הגיע עשוי בדיוק כפי שביקשו אותו, אבל אולי זה סתם היה צירוף מקרים.
לצער כל הכותבים בבלוג - לאחרונה נרשמה ירידה באיכות הפיצות המוצעות מהרשותות הותיקות והאהובות.
הפיצה יכולה להיות אותה הפיצה, אבל אולי איכות ההכשרה או רמת העובדים נפלה.
כעת נותרו רק הפיצריות הפרטיות לעזרנו.
לחלק מהפיצריות הפרטיות אין שירות משלוחים בעוד לאחרות יש מחירים מופרזים על היותן פיצות בוטיק.
את השיקולים שלכם תעשו לבד, אבל באמת, לפעמים אוכל הוא רק אוכל ואפשר להכין גם פיצה עם חצי פיתה, קטשופ וגבינה.
היה להם את אותו המצבע כשמזמינים דרך קישור בדף הבית של וואינט. אחרי שלוש פעמים בהם גיליתי שהאננס שלי הוא פסטרמה, שהזיתים על הצד של הבנזוג וכו' ויתרתי. חבל.
השבמחקוואלה תודה רבה לדומינוס פיצה על "המבצעים המטורפים" שהם עושים, כשהם מוכרים לך פיצה "רק" ב70 שקל. רק היום רק היום, תתאספו כל הפראייירים במקום. בכסף הזה אפשר להאכיל בלוק שלם בבני ברק מדודא לפיצה.
השבמחקלא רק זה, דודא לפיצה גם לא תעשה לך שילשולים כמו דומינוס כי לדומינוס אמנם יש מטבח משוכלל אבל הסניפים שלהם נמאצים בסביבה של פחי זבל ונראים כמו פח זבל ואנשים מתייחסים לפיצה שלך כמו לזבל.
מחקדודא לפיצה זה אמנם מקום שכונתי כזה אבל יש שם יחס אישי, אפילו שאנשים באים וקונים עשרים מגשים.
נמאס כבר מטעם התעשייתי של דומינוס פיצה. תנו צ'אנס גם לפיצות השכונתיות - תאמיני לי שתאגידי הענק עם מחזורים של מיליארדים בשנה יסתדרו גם בלעדיכם. עדיף כבר לאכול בכל מיני פיצריות עם שמות של ערים באיטליה.
השבמחקחוץ מפיצה הצרפתית של פליפה בת"א, לא מצאתי עדיין בישראל פיצה שעונה על דרישותיי הגבוהות.
השבמחקהפיצה צריכה להיות דקה והתוספות צריכות להתמזג בצורה הרמונית עם הפיצה לכדי עיסה מענגת אחת.
כדי שזה יקרה כל המרכיבים צריכים להיות מהאיכות הגבוהה ביותר - מוצרלה אמיתית (ולא גושי גבינה בלתי מזוהים) רסק עגבניות איטלקי (ולא קטשופ מתוצרת לא מוכרת) ופטריות טריות (ולא מקופסת השימורים)
לשם כך חלק מהתוספות צריכות לשבת לפעמים מתחת הגבינה (שחייבת להיות במצב צבירה נוזלי מעט)
הישראלים צריכים להבין שפיצה איכותית עולה כסף.
אולי תפתחו פוסט על מקומות שבהם אפשר להשיג פיצה גם בחול המועד פסח הבא עלינו לטובה?
השבמחקאני חושש שכמו בשנה שעברה, אני אאלץ להסתפק בפיצה מעדנות קפואה, ששמרתי בפריזר לימים קשים.
חובב היקר,
מחקהנה לך רשימה דבש מהשנה הקודמת:
http://food-out.blogspot.co.il/2012/04/blog-post_09.html
תודה!
מחקממש עזרתם לי..
ום פרוס על פיצה היא בהחלט תוספת מעניינת שאף פעם לא חשבתי להזמין.
השבמחקבד"כ אחיו החורג, הבצל, יותר פופולרי בקרב העם, אבל אם יש 5 תוספות חינם, אני בהחלט רואה קונסטלציה בה השום תופס מקום כאחת מהן.
פיצה אננס זה ברכה מהקדוש ברוך הוא
השבמחקלא יודע לגבי הקב"ה אבל פיצה אננס זה אדיר, וזו גם תוספת בריאה, למרות שנראה לי שדומינוס שמים אננס משומר ולא טרי, אבל אי אפשר לדעת, לפעמים הם מפתיעים באיכות התוספות, ובפעמים האחרות אתה מקבל "הפתעה".
מחק