יום רביעי, 1 ביוני 2016

לאנץ': Taqueria | טאקריה

מה שאני הכי אוהב בטאקריה זה לא האוכל.
מה שאני הכי אוהב בטאקריה זה את הגבינה הטבעונית.
אני אוהב אותה כי היא קיימת, שאף אחד לא יגיד לכם אחרת.

זה שלא רואים אותה בתוך הבוריטו הטבעוני (למרות שהיא כתובה בתפריט) זה משהו אחד.
זה שאי אפשר לשים אותה כתחליף גבינה רגילה על שום מנה אחרת עם גבינה - זה משהו אחר.
זה שבפעמיים ששאלתי מלצריות שונות עליה - הן לא ידעו במה מדובר (רכיבים, מקור וכו').

בגדול, לא איכפת לי אפילו מהגבינה הטבעונית.
מצידי שיצבעו אותה בכחול ויזרקו אותה לים.
אבל אם כבר בוריטו טבעוני - זה לא שהוא מיוחד, זה הבוריטו הרגיל, רק בלי הבשר, ובלי הגבינה.
זה כמו שפיצה טבעונית היא פיצה בלי גבינה כלל.
זה כמו שהמבורגר טבעוני הוא לחמניה עם עגבניה.
אבל זה לא ככה, כי אנחנו לא בשנות השמונים יותר; יש תחליפים בעולם, אלטרנטיבות כגון פטריות, טופו וסייטן והשם ישמור - מגוון ירקות.




אז תזכרו, אם אתם טבעוניים שבאים כדי לחפש אוכל - אל תבנו על הפתעות קולינריות.
מלבד זאת - הכל היה רגיל.
אפילו היה שירות מהיר יחסית לצהריים.
ביי!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...