יום ראשון, 26 במאי 2013

פיצה ביתית | מתכון לעצלנים

קודם תראו איזה פיצה יפיפיה ואז אחשוף בפניכם את הסוד הנוראי שמאחורי עשייתה.
מדובר בטריק מקצועי, הכנה פשוטה, דקות בודדות ואתם בענייני הפיצה.
זה כמעט ולא לאניני טעם אבל בסופו של דבר הפיצה הזו שווה יותר מכל מקפיצה שיש לכם במקפיא.
תראו איזה יופי!


פיצה ביתית משובחת
שלוש גבינות, שתיים לפנות בוקר, פיצה אחת


להרכבת הפיצה הנ"ל השתמשתי ב:

  • טורטיה
  • מטבוחה מרוקאית "רפי כהן"
  • גבינת אולד אמסטרדם
  • גבינת צ'דר צהובה
  • גבינת זוטא של משק עפאים
תהליך ההרכבה פשוט והגיוני, כמו כל פיצה בערך.
מורחים את המטבוחה על הטורטיה ופתאום זה הופך לבצק עם רוטב. מעל מפזרים את הגבינה.
תוכלו לראות למעלה את גבינת האולד אמסטרדם (מגוררת), תחתה בצד שמאל יש פיסת צ'דר שלא היה לי חשק לגרר (אמרנו עצלנות) ומימין פיסה של זוטא בשלה.
את המוצר הכמעט מוגמר אופים בחום של 150-200 מעלות עד שהגבינה מבעבעת.
אם אתם בקטע של גבינות מושקעות, בצק דק ורוטב איכותי עם חריפות עדינה והכל במהירות הכנה של דקות - זו הפיצה בשבילכם.
אמנם לא מדובר בשיא התחכום, הבצק הוא לא יצירת פאר והרוטב הוא לא טרי מבין ידיכם, אבל הפיצה הזו טעימה וזמינה במינימום השקעה.

בתאבון!

4 תגובות:

  1. איזה פיצה אש, נראה תענוג, חבל לא שמת איזה תוספת זה הולך טוב עם פיצה אני אישית הכי אוהב תירס או עגבניה, למרות שבמשפחה שלי המגעילים האלה אוהבים תוספות של דגים כל מיני טונה ואנשובי איכסה עליהם.

    השבמחק
  2. אם לא היית אומר שמדובר בגבינות, הייתי חושב שהיציקה השמאלית על הפיצה זאת ביצה עין שפרקת (כמיטב המסורת הרומנית) והיציקה הימנית זה וואחד ליחה שדפקת. בכל מקרה שיהיה לבריאות.

    השבמחק
  3. תכלס, היא לא נראית מפתה או מעודנת. אבל אם טעים אז מה אכפת.

    השבמחק
  4. פיצה טעימה זה משהו שקשה מאוד להכין אבל קל מאוד לעשות כי אנשים לא באמת יודעים מה נכנס לתוך הפיצה בסך הכל יש שם קצת עגבניות טיפה תבלינים איזה בצק וגבינה או תחליף גבינה ויש לך פיצה וחבל שאנשים לא מבינים איזה תענוג זה לאכול את הפיצה של עצמך ואולי גם את הפיצה של אחרים חחחחח

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ארכיון הבלוג