למטיילים בהולנד יש נטייה להיות רעבים.
אולי מדובר בענני הסם העוטפים את העיר, או סתם תאבון כזה שמופיע אחרי שנושמים אוויר קריר וצלול, אבל בכל זאת, אוכל זה טעים.
בתמונות מטה תוכלו לראות ארוחה כמעט מענגת בבית האוכל הקנטונזי - נאם קי.
מדובר במקום מסורתי, עממי ולזכותו יאמר שהוא מלא מקומיים מה שתמיד מצביע על טעם אורגינל מה שנקרא.
שימו לב למנת הנודלס השרופים מוקפצים, ובמיוחד לתמונה האחת לפני אחרונה, מנה "טבעונית" שאחרי שהיא יוצאת שופכים עליה חלמוני ביצה נאים.
בתאבון!
אולי מדובר בענני הסם העוטפים את העיר, או סתם תאבון כזה שמופיע אחרי שנושמים אוויר קריר וצלול, אבל בכל זאת, אוכל זה טעים.
בתמונות מטה תוכלו לראות ארוחה כמעט מענגת בבית האוכל הקנטונזי - נאם קי.
מדובר במקום מסורתי, עממי ולזכותו יאמר שהוא מלא מקומיים מה שתמיד מצביע על טעם אורגינל מה שנקרא.
שימו לב למנת הנודלס השרופים מוקפצים, ובמיוחד לתמונה האחת לפני אחרונה, מנה "טבעונית" שאחרי שהיא יוצאת שופכים עליה חלמוני ביצה נאים.
בתאבון!
זה מדהים איך מצד אחד הולנד היא מקום עם אוכל מזעזע ואנשים עם חוש טעם ומחשבה קולינרית לא מפותחות בעליל, ועם זאת היא עמוסה בכל טוב, מצרכים משובחים ותוצרת אזורית לא רעה כלל.
השבמחקכל עוד נתקלים באנשים שיודעים מה הם עושים.
נודל מטוגנות זה נשמע מהחלומות הטובים אבל מי שם לבן של ביצה כמו סמוחטה על האוכל
השבמחקלא הבנתי מה הקטע עם אוכל אסייתי, זה סך הכול אוכל, אבל אוכלים אותו אסייתים והם לא באמת אוכלים כלבים חחחח
השבמחקסחתיין על התמונה השניה עם המנה הגדושה של האיטריות.
השבמחקהזכירה לי סצינה מצ'ארלי וחצי.