רשמים של אנשים שניזונים בעיקר מחוץ לבית (אבל גם ממשלוחים). ביקורות מזון ומסעדות, תלונות, תמונות, סיפורים ואכזבות. וגם: מתכונים, סיקורים ושאר דיבורים על בישולים.
דפים
▼
יום שני, 23 בדצמבר 2013
אבו אדהם ולכן אקיים
כמובטח, הנה עוד תמונה מרגשת של חומוס אבו אדהם, במתכונת שאליה התרגלתי לאחרונה: חומוס, פול, גרגירים, טחינה, פטרוזיליה, פפריקה, כמון והרבה שמן זית, בנדיבות.
כל הפעמים האחרונות שאכלתי אצל אבו אדהם הייתי צריך לתבל את הפול לבד ולשים בו ים של מלח ופלפל ולימון ובסוף גם זחוק והבנתי שזה לא זה אז מעכשיו אני אוכל חומוס פול רק אצל שלמה את דורון האחד והיחיד מכרם התימנים כי זה מקום שכבר ארבעים שנה נותן יום יום (חוץ מיום השבת!) את החומוס הכי טוב במדינת ישראל ובטח גם אצל השכנים הבני דודים.
קוראים לי רמי ואני מכיר סניפים של אבו אדהם מפה ועד קהיר הסניפים שנסגרו ואלה ששרדו כל הגרגירים שמהשק התגלגלו טחינה מתוקה ופול מעורבב שעועית חריף ירוק שאוכלים על הכפית רק חבל שבזמן האחרון הם מזייפים אני הלכתי לחרוז אצל המתחרים
חומוס חתיך
השבמחקאבו אדהם ומוטראן נותנים לי את ההרגשה שהשלום בפתח
השבמחקvery hummus
השבמחקso rich in flavor
what good tosefet
i would eat
כל הפעמים האחרונות שאכלתי אצל אבו אדהם הייתי צריך לתבל את הפול לבד ולשים בו ים של מלח ופלפל ולימון ובסוף גם זחוק והבנתי שזה לא זה אז מעכשיו אני אוכל חומוס פול רק אצל שלמה את דורון האחד והיחיד מכרם התימנים כי זה מקום שכבר ארבעים שנה נותן יום יום (חוץ מיום השבת!) את החומוס הכי טוב במדינת ישראל ובטח גם אצל השכנים הבני דודים.
השבמחקקוראים לי רמי ואני מכיר סניפים של אבו אדהם מפה ועד קהיר
השבמחקהסניפים שנסגרו ואלה ששרדו
כל הגרגירים שמהשק התגלגלו
טחינה מתוקה ופול מעורבב שעועית
חריף ירוק שאוכלים על הכפית
רק חבל שבזמן האחרון הם מזייפים
אני הלכתי לחרוז אצל המתחרים