tag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post8429029720628704705..comments2023-08-12T21:03:47.228+03:00Comments on אוכל בחוץ: פעמיים משולש אצל פאוזי פולUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-54152826722371412592019-01-07T19:47:21.752+02:002019-01-07T19:47:21.752+02:00מקום מושלם בל שניסגר היה אחד האהובים עליי בעולם וא...מקום מושלם בל שניסגר היה אחד האהובים עליי בעולם ואני בכלל מגיע ממדינות ערב אז אני מכיר חומוס בטעם אמיתי אסלי. מישהו יותר אם הבן אדם פתח מקום חדש?!?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-56899777520031352142015-04-27T10:04:47.643+03:002015-04-27T10:04:47.643+03:00קוראים לי איציק ואני מכיר \ חומוס מלבנון ועד לקהיר...קוראים לי איציק ואני מכיר \ חומוס מלבנון ועד לקהיר \ אבל אם אתה רוצה באמת פינוק \ חביבי בוא לפאוזי ותראה איזה שיחוקאיציקnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-73141221907028195692015-03-08T14:18:37.744+02:002015-03-08T14:18:37.744+02:00פאוזי פול בשכונת פלורנטין
הוא עבד בבהדונס וצבר שם ...פאוזי פול בשכונת פלורנטין<br />הוא עבד בבהדונס וצבר שם מוניטין<br />פתח חומוסיה בתוך צריף קטן<br />החומוס כ"כ חם שמעלה עשן<br />קחו משולש ותגידו לי תודה<br />החומוס של פאוזי עושה ת'עבודהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-59216203281146572172014-11-27T17:58:08.053+02:002014-11-27T17:58:08.053+02:00I've visited Fauzi Ful several times, it's...I've visited Fauzi Ful several times, it's always a treat to eat there.<br />His fava bean mash is divine, even better that the one at Abu Hassan.<br />They also make the green spicy sauce on location and it is a great addition to the food that is already perfect.<br />If I was to give away food awards they would surely be in the top three.Raffael Bambayevnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-14115887362810716742014-03-09T09:53:29.652+02:002014-03-09T09:53:29.652+02:00הכל תלוי בסוג הפול וכמה מבשלים אותו.
בישול ממושך ש...הכל תלוי בסוג הפול וכמה מבשלים אותו.<br />בישול ממושך של פול שהושרה הרבה (או הגיע רך מהשימורים) עלול להביא לתוצעה של עיסה דייסתית.<br />בכל מקרה, גם החומוס והטחינה נימוחים, אז זה לא באמת מפריע.<br />Sabibhttps://www.blogger.com/profile/17168266077160638132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-18272235189410847802014-03-07T07:21:25.720+02:002014-03-07T07:21:25.720+02:00אני לא מבין גדול כי מאיפה שאני באתי ברוסיה לא הכיר...אני לא מבין גדול כי מאיפה שאני באתי ברוסיה לא הכירו פול אלא בעיקר קוויאר, אבל לפול אמור להיות מרקם דליל של מרק?אנדרייnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-70474375729757384622014-03-07T06:34:16.049+02:002014-03-07T06:34:16.049+02:00לפעמים בחיים צריך לעשות פאוזה אצל פאוזילפעמים בחיים צריך לעשות פאוזה אצל פאוזיAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-20155234281961368142014-03-05T10:24:21.452+02:002014-03-05T10:24:21.452+02:00נשמה, אנשים עובדים אוכלים חומוס ליד העבודה, זה רק ...נשמה, אנשים עובדים אוכלים חומוס ליד העבודה, זה רק כל מיני בטלנים וגזלנים מרשים לעצמם ללכת באמצע היום לערים אחרות בשביל לאכול צהריים.<br />עם המצב של היום לא נראה לי שמישהו עושה רונדלים בין ערים בשביל מנה גרגירים.ריקיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4667883571892039188.post-51149384225735958242014-03-05T10:18:30.025+02:002014-03-05T10:18:30.025+02:00זה אחד המקומות הטובים, חבל שלא יוצא לי להיות הרבה ...זה אחד המקומות הטובים, חבל שלא יוצא לי להיות הרבה בסביבהAnonymousnoreply@blogger.com